2777
2789

خانواده شوهرم مخصوصا مادرشوهرم تو روم خوبه ولی پشت سرم شوهرم رو پر میکنه شوهرمم میاد میگه فقط گله کردن همین ولی بعد اخلاقش بد میشه یعنی روزی که مادرشوهرم زنگ بزنه به شوهرم یا شوهرم بعد از سرکار بره اونجا بیاد خونه جنگ و دعوا داریم تا چند وقت مادرشوهرمم حرفش اینه که خونه مامانم نرم کلا زورش میاد میرم اونجا امروز فهمیدم با اون جاری دیگه امم همینجوری بوده ولی من نمیخودم تو سری خور باشم مثل جاریم شوهرمم طرف مامانشه چیکار کردین شوهرتون راضی شد قطع رابطه کنین ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اومدم یاد بگیرم 6 روزه قطع رابطم دعوام شده باهاشون شوهرم میره میاد من نه بهم زورم نمیگه برو منم ن ...

کاش اینطور بمونن

شوهر منم اولش همینو میگه

ولی کافیه اونا قصد کنن!! زندگیمون جهنم میشه

من که ازشون نمیگذرم

بابت ارامشی که ازم گرفتن

من دل خوشی ازشون ندارم اصلا شوهرمم خیلی ناراحته ازشون اما نمیخوام قطع رابطه باشیم فقط به یک دلیل نمیخوام خدانکرده بلایی سرشون بیاد عذاب وجدان داشته باشم نسبت به شوهرم که مامان باباشو ندیده. خیلی کم میریم اما قطع رابطه نمیشبم. فقط بخاطر شوهرم چون توو دعواها همیشه طرف منه منم همین بسمه

اما خیلی نامردی کردن خونوادش ته دلم همیشه میگم بخدا واگذارشون میکنم

قطع رابطه اشتباهه  من خودم 4 ساله قطع رابطه ولی اشتباهه

حداقل آرامش داری مادرشوهر من به همه چیز من کار داره کجا میرم میام خودشم غیر مستقیم میگه منو نمیخواد فقط پسرش و نوه اشو میخواد خسته شدم از دورویی هاش تو روم خوبه پشت سرم شوهرمو پر میکنه

من دل خوشی ازشون ندارم اصلا شوهرمم خیلی ناراحته ازشون اما نمیخوام قطع رابطه باشیم فقط به یک دلیل نمی ...

خوب حداقل شوهرت طرفته ولی من نیست شوهرم بره کاری به کارش ندارم ولی من نمیخوام برم منو ببخشید احمق فرض کردن 

سر چی دعواتون شد ؟  

والا قصش طولانیه من داداشم ازدواج کرد مراسم خواستگاری رفتیم برگشتیم پدر شوهرم گف چرا مارو نبردینو دعوت نکردین شیرینی نیاوردی فلان. آخر سرم من بچه روستا آخه ب روستایی‌ها توهین کرد. منم اصلا جو ابشو ندادم تو تایپک قبلم هس اونجا تو خواستگاریم داداشم ی چیزی ب شوهرم گفته بود ب  شوهرم بر خورد بد مراسمش نذاش بمونم اونجا شبو . بد مراسم گف برگرد خونه منم گفتم نمیام فلان آخر سر با دعوا اومدیم اونم این عجوزه ها دعوامون فهمیدن بهم گفتن خانوادت دخالت میکنن و فلان. بد آخر شب منو همسرم آشتی کردیم دیدم بله پدر شوهرم اوممد. بالا آخه طبقه بالاشونم گف تو فساد میندازی دعوا میندازی بخاطر خانوادت منم گفتم چرا تو روزای خوب بد شما کنارتون هستم برا اونا نباشم پس از این ب بد منم تو مرااسمای شما نمیام یاهم مثل غریبه ها میام همون طور که برا مراسم داداشم مثل غریبه ها رفتم. دیدم نه آغا اتیشیه چرا داداشت ب پسرم حرف گفته گفتم داداشم غلط کرده. دیگه دید راه دهنشو بستم برگشت گف چرا اینهمه ب گوشیت شارژ میزنی با کی حرف میزنی چی کارسشون میکنی چرا همش گوشیت رو بی صدای چرا جلو ماباا خانوادت تلفنی حرف نمیزنی چرا کسی زنگ  میزنه یواشکی حرف میزنی منم گفتم شوهرم از کارای من خبر داره. نیازی ب توصیح نیس آخر سرم گفتم اون روزم ب من توهین کردی گفتی بچه روستایی و فلان چیزی نگفتم لیاقتشو داشتم از روستا اومدم شهر برگشت حاشا کرد ولی گذاشتم گردنش آخر سرم گفتم شما خوبی من وخانواده آدمای بدی هستیم ولی دیگه انتظار نداشته باشین با این حرفاتون مثل سابق بشم. بد فرداش برادر شوهرم ب شوهرم گفته بود زنت تنها میره سوپر مارکت داروخانه ارایشگا...... بد گفته بود یا فلان خیابون داره میگرده یا فلان مغازه شوهرمم اومد ی من گف منم گفتم زنگ بزن بپرس منو کی دیده زنگ زد داداش‌ من من کرد آخرم گف میام حرف می‌زنیم  هنوز س روزه نیومده دیروزم ب شوهرم گفته من بتو گفتم چرا ب سارا گفتی شوهرمم گفته میخوام بدونم زنم کجاها میره اونم دا ساکت شده. منم کلا از اون روز رفت آمد نمیکنم خونه پدر شوهر و برادر شوهرم. 

چجوری و چی شد که نرفتین و شوهرتون قبول کرد ؟

خیلی حرف و حدیث پیش اومد دخترم تازه به دنیا اومده بود شرایط جسمی خوبی نداشتم خانواده شوهر همش میخاستن بیان خونه من خودشون خودشونو دعوت میکردن منو حساب نمیکردن یه روز که سر زده اومده بودن دخترم شدید گریه می کرد منم بهشون گفتم حال و روز منو می‌بینید خواستید بیاید با من هماهنگ کنید6گفتن خونه پسرمونه منم گفتم خانوم خونه منم