2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب صمیمی تر شو بیشتر رفت و امد کن منم برادرشوهرم مجرده  از یه طرفم با مادرشوهرم تو یه ساختمونیم همون هفته ای یه بار شام میریم پایین  خودمم حس میکنم خیلی کم محلشون میکنم با اینکه باهم خیلی خوبیم میدونم دارم براشون کم میزارم هم ت محبت کردن هم سر زدن  از یه طرف فک میکنم اگ یه جاری گیرم بیاد توجهشون به اون باشه و اون خونگرم تر از من باشه و رفتو امدشم بیشتر باشه  از حسودی دق میکنم☹☹🥴🥴 

من با جاریم قطع رابطم مادرشوهرم هم از عمد وقتی من هستم همش از اون میگه چنان خودمو زدم با اون راه چندبار گف میشنوی چی میگم؟   گفتم ببخشید حواسم جای دیگه بود نفهمیدم چی گفتی...    دید ادم حسابش نمیکنم دیگه نمیگه

آنقدر که تورا میخواهم  بودن خودرا نمیخواهم  "D"
خب صمیمی تر شو بیشتر رفت و امد کن منم برادرشوهرم مجرده  از یه طرفم با مادرشوهرم تو یه ساختمونیم ...

بخدا کم محل نمیکنم دو شهر جداییم اما ماهی ده روز میان اینجا خونه دارن اینجا هم یه سری اخلاق هاشون منو سرد کرده

عزیزم هر آدمی یه ذات و اخلاقی داره.ما نمیتونیم عوضشون کنیم تا زمانی که خودشون بخوان.مادرشوهر تو هم اینجوریه.فقط تاجایی که میتونی پیششون نرو باهاشون تا جایی که امکان داره همکلام نشو.هروقتم حرفی زد که ناراحت شدی با خودت بگو این آدم همینه که هست من نمیتونم عوضش کنم پس برام مهم نباشه

نگران نباش كارما كار خودشو ميكنه

مادرشوهر منم زياد پز عروس اخري رو ميداد توي نامزدي همه چي بهم ريخت اخرشم با اونهمه هديه ى طلا طلاق گرفت رفت (با اينكه دختر خواهرش بود)

الان تازه قدر منو ميدونن ميگن صدرحمت به غريبه (من غريبه هستم)

کلفت میخواد یا عروس 

برا زندگی خودش اصلا اهل این نیس کار بگه من میرم خونش حتی نمیذاره ظرف بشورم اما مثلا بیاد ببینه خونم نامرتبه غیر مستقیم میگه وسواس داره خب منم با دوتا بچه کوچیک نمیرسم

بی محلی کن و اصلا برات مهم نباشه و ارزش نداشته باشه 

باز گفت فقط لبخند بزن بهش بگو تو راست میگی 

خیلی اذیت کرد بگو حالا هر چی باشه به من که نمیرسه ولی تلاشت رو بکنید.

خودتم میگی سعی داره حسادت راه بندازه از الان بدون که تو مشکلی نداره اون بنده خدا نمیتونه کاری کنه داره اینجوری اذیتت میکنه بفهمه برا تو مهم نیست بی خیال میشه .اینجوری توجه کنی به حرفاش هر روز یه عیب و ایرادی درست میکنه یه روز تو یه رو خانوادت یه روز بچه 

خب صمیمی تر شو بیشتر رفت و امد کن منم برادرشوهرم مجرده  از یه طرفم با مادرشوهرم تو یه ساختمونیم ...

اتفاقا باید حد و حدود رو رعایت کرد

محبت کن ولی اندازش

چون رفت و امد زیادو صمیمی شدن زیاد ممکنه ناراحتی بیاره

حرف و حدیث زیاد میشه و رو ها به هم باز میشه

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  

مثلا یکی از رفتارش من ۹ماه بود ازدواج کردم خواهرشوهرم زایمان کرد بنا ب شرایطی مادرشوهرم نتونست بره از من خواست اگر میتونم کمک کنم من شوهرم راضی نمیشد باالتماس رفتم شهر غریب دو شب بیمارستان بالا سر خواهر شوهرم وقتی برگشتم شوهرم سخت مریض شده بود دوهفته تو خونه بود مادروشوهرم جا تشکر گفت چرا نرفتی چند روز خونش بمونی بچه داری کمکش کنی وقتی خودتم بچه دار شدی منم نمیذارم فلانی(خواهروشهرم) بیاد کمکت مثلا من این اخلاق ها گاهی میبینم دلخور میشم وگرنه بخدا احترام میذارم همونجور که دوست دارم همسرم به خانوادم احترام بذاره اشنا هم هستیم مثلا😔

اتفاقا باید حد و حدود رو رعایت کرد محبت کن ولی اندازش چون رفت و امد زیادو صمیمی شدن زیاد ممکنه نار ...

چی بگم والا من خودم کم رفت و امد دارم  احترامم هم دارن اما به قول یه تایپیکی از خانواده همسر بت میسازیم که حتما باید ازمون راضی باشنو تعریف کنن و خوششون بیاد 

مادرشوهر منم خیلی زبون بریزو با سیاسته  خداییش هم خوبن  اما بعضی وقتا نمیدونم از رو قصد یا همینجوری یدفعه میگه اره عروس فلانی خونشون بود میگف داره جارو برقی میکشه خونشونو یا عروس فلانی از صبح بدون شوهرش اینجاس و از این حرفا یا از زرنگیه دخترایه خودش تعریف میکنه البته من که به هیچ جام نمیگیرم اما میگم شاید منم باید یه تکونی به خودم بدم یکم بیشتر  بهشون برسم 💁‍♀️