2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عدس پلو درست کن با سالاد شیرازی

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

من سه ماه اول بارداریم فقط الویه ،گوجه خیار پنیر میخوردم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

غذا رو یکی دیگه درست کنه

بذار سرد بشه

بوش نپیچه تو خونه

میتونی یکم بخوری

بیسکوییت جو بخور

سیرابی میگن خیلی تاثیر داره

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
غذا رو یکی دیگه درست کنه بذار سرد بشه بوش نپیچه تو خونه میتونی یکم بخوری بیسکوییت جو بخور سیراب ...

خونه مامانم و پدرشوهرم ی شهر دیگست کسی نیست برام غذا درست کنه، اره همش بیسکوییت ساده میخورم

رستوران هم باشه نمیتونی بخوری؟ 

من سال90 فقط صبح ها جگر کبابی 

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
رستوران هم باشه نمیتونی بخوری؟  من سال90 فقط صبح ها جگر کبابی

وای جگر ک کلا هیچوقت نمیخورم بدم میاد، واسه بارداری میگن اصلا خوب نیست، نه رستوران هم دوس ندارم الانم ک کرونا هست میترسم

وای جگر ک کلا هیچوقت نمیخورم بدم میاد، واسه بارداری میگن اصلا خوب نیست، نه رستوران هم دوس ندارم الان ...

من میخوردم هیچی ک نشد 

اخه نمیتونستم چیزی بخورم

دخترم نه سالش هست سُر ومُر و گنده 

خخخخخ

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
من میخوردم هیچی ک نشد  اخه نمیتونستم چیزی بخورم دخترم نه سالش هست سُر ومُر و گنده  خخخخ ...

ماشالله خدانگهش داره برات، من کلا یاد ندارم کی جیگر خوردم فقط میدونم وقتی سنم زیر ده سال بود میخوردم 😑😑