2777
2789
عنوان

خانما کمک/سوسک😭😭

123 بازدید | 11 پست

چن روزه متوجه شدم اطراف ظرفشوییم سوسک هست تا اینکه بلهههه امشب بیدار موندم و 7 تا ساعت 2شب کشتم سم ریختم ساعت 4 رفتم یواشکی سر زدم 2 تا دیدم سم رو خوردن ولی تاثیری نداشت شب از ترس نخوابیدم خدایا😭😭😭😭پشت ظرفشویی لا ب لای سنگ انتیکا تخم گذاشتن خیلین من چه خاکی تو سرم بریزم تورو خدا هر کی تجربه داره بگه

وای خیلی بده

خواهر شوهرم بخاطر سوسک از یه خونه اسباب کشی کرد رفت جای دیگه

تو این یکی خونه هم ولش نکردن

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم استفاده نکردم ولی تعریف کامن رو خیلی شنیدم

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

هرچه زودتر سم کامن بزن تا هنه جای خونه پر نشدن، از بین میرن، فقط زود اقدام کن، یروزم خونه نباشی خیلی بهتره

هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد                   آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد