2777
2789
عنوان

کنکوریا بیایین بگین چرا

119 بازدید | 14 پست

⭕️کمتر از نصف داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ انتخاب رشته کردند

🔹از حدود ۹۰۱ هزار داوطلب مجاز به انتخاب رشته، تنها بیش از ۳۶۰ هزار نفر (حدود ۴۰٪) تقاضای خود را ثبت کردند؛در رشته‌های بدون آزمون هم استقبال پایین‌تر بود؛ از ظرفیت بیش از ۳۰۰ هزار نفر، فقط حدود ۸۵ هزار نفر ثبت‌نام کردند.

🔹نتیجه این وضعیت، خالی ماندن صندلی‌های دانشگاهی حتی در رشته‌های پرطرفدار مانند مهندسی، حقوق و کامپیوتر است.

🔹برای پر کردن این صندلی‌ها، دانشگاه‌ها در مرحله تکمیل ظرفیت و پذیرش نیمسال دوم (بهمن‌ماه) اقدام می‌کنند و در برخی رشته‌ها، پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی صورت می‌گیرد.

خب میخوان یا پشت کنکور بمونن یا نمیتونن برن آزاد دیگ

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون رتبه64110لنسانی چیز خوبی قبول نمیشه پس میگه بای

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

ازاد و شهریه پرداز خیلی شهریشون وحشتناکه 

اگرم برن روژانه محرومن از کنکور 

بخاطر همینم انتخاب رشته نمیکنن

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

اونایی که رتبه خوبی نیووردن میخاستن ثبت. نام کنن ۱ تومن پول میخاست تصمیم گرفتن نکنن بمونن پشت 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

اونایی که رتبه خوبی نیووردن میخاستن ثبت. نام کنن ۱ تومن پول میخاست تصمیم گرفتن نکنن بمونن پشت

چرا من رایگان کردم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

چرا من رایگان کردم

سهمیه داشتی ؟

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

سهمیه داشتی ؟

منطقه 3داشتم

الان پول نیست دیگه کسی نمیره دانشگاه پول زیاد میخواد فکر کن دانشگاه آزاد ادمو برشکست میکنه بیشترشونم میمونن واسه فرهنگیان یا رشته ها ی تاپ نگران ظرفیت دانشگاه ها هم نباش اینقدر عراقی و لبنانی هستن که واسه ما جا نمیشه فکر کن پولشون ارزش داره حتی تو خوابگاهم نمیمونن هتل ۵ ستاره محل اقامتشون تو دوران تحصیله یا واسه صبحانه چیزایی که ما خوابشم نمیبینیم اونا میخورن از سلف دانشگاه نمیگرنا آزاد میگیرن چون پولشون ارزش داره  راحت خرج میکنن

الان پول نیست دیگه کسی نمیره دانشگاه پول زیاد میخواد فکر کن دانشگاه آزاد ادمو برشکست میکنه بیشترشونم ...

الان این خبر برای منی که 405فرهنگیان میخوام خوبه یا بد😂💔