2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از 15 روز از ای یو ای

657 بازدید | 30 پست

من ماه دومیه ک ای یو ای میکنم، ایندفه گفتم بجای اینکه 50 بدم آز منفی باشه  بی بی چک بزنم، دیروز یکی زدم بعد دوسه ساعت خط انداخت گفتم منفیه،، یه آزمایش ایمنی داشتم که مشخص بشه بدنم ب اسپرم واکنش نشون میده یان چون 5سال پیش یه سقط داشتم دیگه باردارنشدم... صب یه تست زدم منفی بود رفتم آزمایش دادم تقریبا یکساعت بعدبرگشتم دیدم یه خط صورتی افتاده البته خط نزدیک ب خط سی افتاده بنظرتون مثبته؟ اگر مثبت بود 800 تومنی ک دادم جای آزمایش چیکارش کنم

گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود.‌..الهی شکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست بعد ده دقیقه ممکنه کاذب باشه. اگرم انشالله مثبت بودی. اون ازمایشو که دادی دکتر اگر چیزی تو ازمایش ببینه بهت دارو میده تا سقط نشه

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

تست بعد ده دقیقه ممکنه کاذب باشه. اگرم انشالله مثبت بودی. اون ازمایشو که دادی دکتر اگر چیزی تو ازمای ...

بله ممنون

خدا کنه مثبت باشه ۸۰۰تومن فدا سرت

ان شاءالله نمیدونید چقد از پانکچر میترسم... تازه دکترم فقط تو زمستون ک هوا خنکه ای وی اف میکنه بعد جواب ازمایشم اخربهمن اماده میشه یعنی رفت تا دوماه و نیم دیگه