من ماه دومیه ک ای یو ای میکنم، ایندفه گفتم بجای اینکه 50 بدم آز منفی باشه بی بی چک بزنم، دیروز یکی زدم بعد دوسه ساعت خط انداخت گفتم منفیه،، یه آزمایش ایمنی داشتم که مشخص بشه بدنم ب اسپرم واکنش نشون میده یان چون 5سال پیش یه سقط داشتم دیگه باردارنشدم... صب یه تست زدم منفی بود رفتم آزمایش دادم تقریبا یکساعت بعدبرگشتم دیدم یه خط صورتی افتاده البته خط نزدیک ب خط سی افتاده بنظرتون مثبته؟ اگر مثبت بود 800 تومنی ک دادم جای آزمایش چیکارش کنم
گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود...الهی شکر
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه انعقادی نیست، چون دوبار ای یوی ای کردم قبلنم یه سقط داشتم دکتر اینو نوشته ازمایش واکنش بدن نسبت ب اسپرمه اصطلاح خارجیشو نمیدونم البته روماتیسمم هست که باز مربوط ب واکنش اسپرم میشه
چند وقت پیشم یه ازمایش دادم 700 شده بود... جالبه ای یو ای میکنم هزینش 70 تومنه اما آزمایشا هزینش چندین برابره
اها واقعا جوابش دو ماه دگ میاد؟خو من میخاپ ای وی اف کنم بهید اینقد وقت تلف بشه ینی
ن جوابش دوماه دیگه نمیاد جوابش 17 روز دیگه اماده میشه من این سیکلو ک از دست میدم میره واسه دوماه دیگه... چون اگر این ازمایشم تو این سیکلم اماده میشد بایستی اینماه دارو بخورم برا ای وی اف
شما زیر نظر کدوم پزشک هستین