2777
2789
عنوان

یه چیز عجیب تو گوشیم بود

432 بازدید | 45 پست

دخترا من الان حمام بودم بعد طبق عادت گوشیمو میزارم جلو حموم و مادرم هم رفته بود خرید... داشتم حمام میکردم که یهو گوشیم زنگ خورد بی اعتنا شدم گفتم برم بیرون خودم زنگ میزنم هر کی باشه... باز دوباره زنگ خورد گفتم نکنه یکی باشه کاره مهمی داشته باشه... بعد چشمم خورد به ویس کاله یکی به اسمه پونه... برق از سرم پرید خدایا من اصلا مخاطب پونه ندارم... سرم کفی بود شستمش اومدم بیرون دیدم دو میس کال از مادرم بوده.... بخدا قشنگ اسمه پونه رو دیدم.. کاش اون لحظه شات میگرفتم 

😣😣😣

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😶😶😶شت

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

چیزی جز جن ب ذهنم نمیرسه

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧