2777
2789

سلام دوستان 

من ۲۶ آذر سقط داشتم در هفته هفتم بارداری 

حالا میخوام خودم رو از لحاظ بدنی تقویت کنم تا رحمم آماده بشه دوباره اقدام کنم به بارداری

لطفا راهنماییم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم ۲۹دی سقط کردم

ببین کارایی که من کردم اینا بوده تا به امروز

کاچی خوردم هر روز یه کاسه کوچیک

آب و با سه شیره قاطی کردم خوردم چون آهن داره

دستو‌پامو آب سرد اصلا نزدم حتی دسشویی هم خودمو با آب ولرم شستم

کمرمو گرم نگه داشتم 

قرص آهن خوردم هر شب 

تا چند روز جگر خوردم صبحانه

بیشتر غذامم گوشت بوده که خونی که ازم رفته جبران شه

امشبم شب دهمم هست مادرشوهرم کمرمو با تخم مرغ و صدر و حنا و یه سری چیزای دیگه بسته که کمرم قوت بگیره

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
عزیزم منم ۲۹دی سقط کردم ببین کارایی که من کردم اینا بوده تا به امروز کاچی خوردم هر روز یه کاسه کوچ ...

منم دقیقا همه ی این کار ها رو انجام دادم 

آجیل خام میخورم چهار مغز 

عسل و ارده

پس همینا کافیه ؟

چه مادرشوهر خوبی داری خدا برات حفظش کنه 

واسه من که حتی اسمم رو هم به زبون نمیاره چه برسه به این کارا

منم دقیقا همه ی این کار ها رو انجام دادم  آجیل خام میخورم چهار مغز  عسل و ارده پس همینا ...

آره دیگه ان شاالله بدنمون برگرده به حالت عادی دوباره اقدام کنیم

اشکال نداره خودت دلسوز خودت باش بچه هم بیاریم مال خودمونه دیگه

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
آره دیگه ان شاالله بدنمون برگرده به حالت عادی دوباره اقدام کنیم اشکال نداره خودت دلسوز خودت باش بچه ...

انشالله هر چه زودتر تموم بشه این روز های سختمون و دوباره جاش سبز بشه

من یه پسر ۳ ساله دارم

قسمت این بارداریم پوچ بود و سقط کردم

شما چند هفته بودی سقط کردی؟ علتش چی بود؟

خیلی وقت پیش ۴ ماه بعدش باردار شدم الانم پسرم هفت ماهش تموم شد. میدونم خیلی سخت میگذره ولی کمی صب ...

انشالله 

به سلامتی خدا حفظش کنه

منم یه پسر ۳ ساله دارم 

قسمت این بارداریم پوچ بود

انشالله هر چه زودتر تموم بشه این روز های سختمون و دوباره جاش سبز بشه من یه پسر ۳ ساله دارم قسمت ای ...

عزیزم باز خوبه بچه داری من بارداری اولم بود کلی ذوق مرگ بودیم اینقدر که با عکس سونو میرفتیم رستوران جشن سه نفره میگرفتیم و از این جور خل بازیا

تست آمینو دادم معلوم شد سندروم داره و تصمیم به سقط گرفتم توی۱۹هفته بیمارستان سقط کردم ۱۰روز پیش