2777
2789
عنوان

اصلا خودمم تعجب کردم

296 بازدید | 19 پست

یمدتیه تقریبا ۱ ماهی میشه همش دلم گرفته و غرمیزنم وبهونه گیرم سرهرچیزی قهرمیکنم وعصبی میشم نمیخوام اینطور بشه خیلی زندگیم داره سردمیشه شوهرمم دیگه قهرام واسش عادی شده الان ۲ روزیه ک باهم قهریم اونم نمیدونم سرچی

البته خودشم رفتاراش تندن ولی بهم روشی یاد بدید حداقل بیخیال وآروم باشم خواهش میکنم کسی اگ میتونه کمکم کنه حالا چ سیاست زنانه یاهرچی 

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر جمعه پنجشنبه ای غیرممکنه دعوانکنیم هروقت بمونه توخونه عصبی میشم اصلا وجودش واسم خیلی سنگین شده نمیدونم چرا چکارکنم این حس ازم دورشه من ادم خونگرمیم وشوهرم توخونه وزای تعطیل ساکته ووتنبل وفقط لم میده پیش تلویزیون و دستور میده منم عصبی میشم انگار ن انگار شوهری دارم ک باش حرف بزنم بریم توجمع خیلیم پرحرف میشه اما بامن اینطوره

من خودم وقتی اعصاب درستی ندارم فاصله میگیرم از اعضای خانواده و کلا حرف نمیزنم ، بعد نیم ساعت حالم بهتر میشه وگرنه اگه غر بزنم اصلا حالم خوب نمیشه هیچ تازه بدترم میشه هم برای خودم هم برای دیگران

از چی عصبی هستی؟

نمیدونم سر هرچیز کوچیکی زود جوش میارم مثلا بخوام برم بیرون وغذاهم حاظر رو گازه زنگ میزنه منتظرم بمون بیام واسم غذا بکشی خستمه

وبعد برو منم وقتی اینو میگه عصبی میشم دست خودم نیس یا کلی رفتارای دیگه

خیلی تنهام نه دوستی دارم نه زیاد رفت وامدی بافامیل داریم همینم کلی باعث بدحالیم شده

نمیدونم سر هرچیز کوچیکی زود جوش میارم مثلا بخوام برم بیرون وغذاهم حاظر رو گازه زنگ میزنه منتظرم بمون ...

چرا خودتو دوست نداری؟

سعی کن خودتو دوست داشته باشی،اعتماد بنفستو ببری بالا

من خودم وقتی اعصاب درستی ندارم فاصله میگیرم از اعضای خانواده و کلا حرف نمیزنم ، بعد نیم ساعت حالم به ...

اخه منم شروع میکنم فکرکردن ک چرا نیومد گف چته چرا فلان روز اینو گف از دلم درنیورد وباحساب وکتاب میشینم فکر میکنم واخر منفجر میشم سرش مدتیه اینطور شدم

چرا خودتو دوست نداری؟ سعی کن خودتو دوست داشته باشی،اعتماد بنفستو ببری بالا

خودم دوست دارم ولی اعتماد بنفسم صفره و همش احساس تنهایی میکنم شدید 

اخه منم شروع میکنم فکرکردن ک چرا نیومد گف چته چرا فلان روز اینو گف از دلم درنیورد وباحساب وکتاب میشی ...

وقتی از شوهرت ناراحت هستی کافیه یکم سرد برخورد کنی تازه بیشتر به خودت برس و بگو بخندتو وشادی بیشتر کن 

اونوقت میبینی چطور بهت توجه میکنه 

وقتی از شوهرت ناراحت هستی کافیه یکم سرد برخورد کنی تازه بیشتر به خودت برس و بگو بخندتو وشادی بیشتر ک ...

وقتی خودمو بگیرم میاد سمتم تا ببینم خوب شده مث قبل میشم و هی میرم سمتش باهاش حرف بزنم واینا و کم کم بازم حس میکنم تحویل نمیگیره نمیدونم چ رفتاری کنم باهاش

وقتی خودمو بگیرم میاد سمتم تا ببینم خوب شده مث قبل میشم و هی میرم سمتش باهاش حرف بزنم واینا و کم کم ...

به نظرم شما زیادی حساس هستین، خود آقایون تا وقتیکه آویزونشون نباشی آویزونت هستن