2777
2789
عنوان

خانومایی که ژل لب زدین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 23 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تغییر میکنه خیلی جزئی میمونه ،برای خودم که اینطور بود

عزیزم الان روز بعد، ورم لب بالایی خیلی خیلی بیشتر شده و قشنگ لبم اومده جلو خیلی زشت.آیا این طبیعیه؟اگه آره چند روز بعد درست میشه و میخوابه؟

عزیزم الان دومین روزه ولی لب بالام خیلی زیاد باد کرده و امده جلو خیلی زشت شده تو آینه میبینم دق میکن ...

کلا طبیعی هست نگران باشه میره 

همیشه اهداف زندگی تو دنبال کن 😉                             تو میتونی ب همه آرزوهات برسی 🙂.                          اول ب خودت احترام بزار تا محترم شمرده شی😁.           خودتو بیشتر از هرکس دوست داشته باشه چون             تو تواین جهان تک وخاصی😊.                                  ما یک بار تو این جهان زندگی میکنم 😃 این جهان ارزش ناراحتی و قصه☹️ خوردن نداره☺️  تا میتونی ب دیگران محبت کن وسعت دلت خیلی زیاده بزار بخشش تمام وجودتو فرا بگیره تا آرامش واقعی رو حس کنی 😍درک کردن رفتار آدما ها رو سرلوحه خودت قرار بده 🙃  از هیچ کس توقع نداشته باش تا وجدانت همیشه راحت باشه🤠