من تایپک قبلی گفتم میخوام برای40نفرمستاجر 40تاسوره بخونم انشاءالله خونه داربشیم 25نفر کم داریم لطفا فقط اسم بزارید برای هرکی خوندم اطلاع میدم منم دعا کنین خواهشا اسمم مینا ست منم خونه داربشم انشاءالله به حق ارحم الرحمین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من آن توام مرا به من باز مده🦋 خدا جونم تو همون خدایی که یونس را از شکم نهنگ ؛یوسف را از ته چاه،ابراهیم را از دل شعله های آتش نجات دادی و برویش گلستان کردی. خدایا میدونم همیشه هوامو داری ولی من حواسم نیست🌸🌸🌸
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد