2777
2789
عنوان

شوهرم دوسم نداره

332 بازدید | 21 پست

رفتارش جوریه ک حس میکنم هیچ حسی بهم نداره. یه زمانی خیلی دوسم داشت ولی الان اصلا نگاهشم عوض شده.منم حسی بهش ندارم البته.رابطمون خیلی خیلی سرد شده😔😔 انگیزه ای هم واسه درست کردنش ندارم

کاش میتونستم یه تغییری تو زندگیم بدم

کاش میتونستم مشکلمو به کسی بگمو درددل کنم سبک بشم حداقل

دارم میترکم انقد بعض کردمو ریختم تو خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت باید تلاش کنی.میگی خودت هم حسی بهش نداری.مگه میشه؟باید روز به روز عشقتون بیشتر بشه نه کمتر.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
مشکلتون چیه باهم ازچیزی ناراحتین که این سردی به وجوداومده؟

نه مشکل خاصی نداریم 

نمیدونم چمونه عین مسخ شده ها اصلا باهم حرف نمیزنیم بزنیمم حرفای عادی و روزمره انگار نه انگار زن و شوهریم

روزهاى اول آشنايى و ازدواجتون رو به ياد بيار. اون كارهايى كه اون موقع ميكردى دوباره انجام بده.

به اشتباهاتتون فكر كن و سعى كن تكرار نكنى

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
خودت باید تلاش کنی.میگی خودت هم حسی بهش نداری.مگه میشه؟باید روز به روز عشقتون بیشتر بشه نه کمتر.

فک میکنم اگه یه ماهم نبینمش دلم براش تنگ نمیشه. اونم ک اصلا نه حرفی میزنه نه حرکتی میکنه ک رابطمون بهتر شه

نه مشکل خاصی نداریم  نمیدونم چمونه عین مسخ شده ها اصلا باهم حرف نمیزنیم بزنیمم حرفای عادی و رو ...

برومشاوره خب اینجوری طلاق عاطفی گرفتین

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️