2777
2789
عنوان

خواهرم و دوست پسرش😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4970 بازدید | 234 پست
عزیزم تا زمانی که فکر و ایده یه ادم تثبیت نشده نباید ازدواج کنه.. از کجا معلوم دوسال دیگه نظرشون درم ...

چاره چیه آخه گلم خواهرم نمی‌فهمه هرچی حرف میزنم بی فایده هست اگه کاری کنند که آبروریزی بشه یا فرار کنند نمی‌دونم چی میشه نمی‌دونم چی درسته 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزارید ازدواج کنن شاید اولین و اخرین عشق زندگیشه نزارین رو دلش بمونه

بنظر ما اشتباهه می‌ترسیم بعد بگه من نمی‌فهمیدم شما نباید میذاستین از طرفی هم می‌ترسیم بگه عشق اول و آخرم همون بوده شما نداشتین 

بنظر ما اشتباهه می‌ترسیم بعد بگه من نمی‌فهمیدم شما نباید میذاستین از طرفی هم می‌ترسیم بگه عشق اول و ...

الان سنگاتون باهاش وا بکنید همه چی بگید اگ قبول نکرد بزارید ازدواج کنه این کع حسرت عشقت بمونه رو دلت بد دردیه گاهی واقعا همون عشق ۱۵ سالگی واقعی ترینو اخرین عشق ادمه

میشه برای حاجتم دعا کنی و صلوات بفرستی❣
الان سنگاتون باهاش وا بکنید همه چی بگید اگ قبول نکرد بزارید ازدواج کنه این کع حسرت عشقت بمونه رو دلت ...

هییی گفتیم بهش ولی نتیجه نمیده مامانم خیلی غصه میخوره😔😔

هییی گفتیم بهش ولی نتیجه نمیده مامانم خیلی غصه میخوره😔😔

🤦‍♀️🤦‍♀️این دیگه عاشق شده گمون نکنم بشه کاریش کرد تحت کنترل عقدشون کنید دیگه طبعات منفی اینجوری بودنشون بیشتره 

🤦‍♀️🤦‍♀️این دیگه عاشق شده گمون نکنم بشه کاریش کرد تحت کنترل عقدشون کنید دیگه طبعات منفی اینجوری بو ...

چاره چیست امروز مامانم با مامان پسره صحبت کرد تا ببینیم چی میشه،؟

نمیخوام نگرانت کنم ولی ادم سرش ک داغ بشه  تو عشق حتی حاضره تن به رابطه ...ج.ن.س.ی هم بده

می‌دونم عزیزم اگه فکر اینا و فرارشون نبود راضی نمیشدیم الان اعلام رضایت کردیم تا اونا یکم آسوده خاطر شدن زنگ میزنن بهم مامانمم مواظبه

می‌دونم عزیزم اگه فکر اینا و فرارشون نبود راضی نمیشدیم الان اعلام رضایت کردیم تا اونا یکم آسوده خاطر ...

اره اینجوری خیال شما هم یه خوردع راحت تره