2777
2789
عنوان

خواهرم و دوست پسرش😭😭

4969 بازدید | 234 پست

سلام خواهرم ۱۵سالش هست خیلی خوشگله قد بلنده و...

از یکسال پیش اومد به من گفت من دوسال با یک پسری دوستم و عاشقش شدم به مامان بگو میخواد بیاد خواستگاریم مادرش زنگ به مامانم و... مامانم گفت کوچیکه عروسش نمیکنم چند بار زنگ زدن و مامانم گفت نه  پسره هم هنوز هیجده اش کامل نیس میگه من خیلی دوسش دارم حالا پسره رفته در خونه مامانم گریه میکنه میگه من می‌خوامش خواهرمم از اون طرف گریه می‌کنه و خواستگارای خیلی بهتر از اینم داره میگه همینو میخوام ما میگیم کوچیکه ولی میگه میخوام می‌ترسیم فرار کنه با پسره بره چیکار کنیم تو رو خدا اگه راه حلی میدونید کمک کنید از طرفی پدرم خیلی رو این مسائل حساسه وهیچی در این مورد نمیدونه می‌ترسیم بفهمه سکته کنه فقط من و مامانم با شوهرم میدونین لطفاً کمک کنیددد😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جفتشون ببرید مشاوره

اجازه بدید مشاور بهشون بگه وقت ازدواجتون نیست

مطمعن باشید نتیجه میگیرید.

صلوات برای شادی روح شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم 

🔴 آنقدر بگوئید ظهور نزدیک است؛ تا خداوند فرج را نزدیک گرداند...

🌕 آقا امام کاظم علیه‌السلام فرمودند:

اگر به ما بگویند این امر (ظهور) تحقق نمی‌پذیرد، مگر بعد از دویست یا سیصد سال و آن را دیر ببینیم دلـــــــــــها دچار سختی و قساوت گردد. بگوئید چه زود است چه نزديک است و بدينگونه دل‌های مردم اُنس مي‏گيرد و آرامش می‌يابد و فرج نزديک می‌‏شود».

«فَلَوْ قِيلَ لَنَا إِنَّ هَذَا اَلْأَمْرَ لاَ يَكُونُ إِلاَّ إِلَى مِائَتَيْ سَنَةٍ أَوْ ثَلاَثِمِائَةِ سَنَةٍ لَقَسَتِ اَلْقُلُوبُ وَ لَرَجَعَ عَامَّةُ اَلنَّاسِ عَنِ  اَلْإِسْلاَمِ وَ لَكِنْ قَالُوا مَا أَسْرَعَهُ وَ مَا أَقْرَبَهُ تَأَلُّفاً لِقُلُوبِ اَلنَّاسِ وَ تَقْرِيباً لِلْفَرَجِ»

📗الکافي ج ۱، ص ۳۶۹
📗الوافي ج ۲، ص ۴۲۸
📗بحارالأنوار، ج ۵۲، ص ۱۰۲
📗الغيبة (للطوسی) ج ۱، ص ۳۴۱

-----------------------------------------
✍️ظهور را دور نبینید! چرا که دچار قساوت قلب می‌شوید. با قساوت قلب صعود به قلّه ممکن نیست!!

ما۱۵سالمون بودفکراین بودیم معدلمون ازفلانی بالاتربشه اونوقت خواهرشمااز۱۴سالگی دوست پسرداره؟؟؟😰😰😰دوسال دیگه هم طلاق میگیره میادمیشینه ور دل مامانت

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
چیکار کنیم الان خوب 

اگه خییییلی همو میخوان 

کاش فقط به پسره این اطمینانو بدین که خواهرتون به عقد اون در میارین 

وتا زمانی که پسره یه کار درس درمون پیدا نکرد عقدشون نکنین 

جانی love دپ ❤🖤