2777
2789
عنوان

نمیتونم بهش فکر نکنم ...

269 بازدید | 4 پست

سن بارداریم با پریودم نمیخونه.سونو دادم ۵ هفته گفت فقط ی ساک داری.برای دو هفته دیگه سونو نوشت.کلافه ام.ویارمم بده حالم داغونه دو روز ی بار باید برم زیر سوروم بتونم سر پا باشم.نوسانات خلقیم زیاده ی بچه دیگم دارم اون بیچاره مونده این وسط.فکر اینکه واقعا به خاطر بارداری پوچ اینهمهههه بدحالی تحمل میکنم حالمو بدتر میکنه.چهار شنبه هفته دیگه سونو دارم یعنی ۱۶ روز بعد از سونوی اولم.

از هفته پیش که دکتر برام سونو نوشته اندازه ی ماه گذشته ....چیکار کنم؟چجوری از این حال یکم بیام بیرون؟چجوری یکم بی تفاوت باشم بهش؟؟؟

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
توکل به خدا

ویارم بده کاش حداقل با این شرایط یکم ساده تر بود 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هرروز سوره حجرات رو بخون برای سلامتی و حفظ جنین خوبه

گلم مطمین باش حالا که خدا داده خودشم حفظش میکنه توکل کن به خدا

منم سن مریود و بارداریم حدود دو هفته اختلاف داشت و وقتی به حساب پریود تو ۸ هفته بودم سونو رفتم گفت ۵ هفته و ۵ روزی و فقط ساک و کیسه زرده رو دید و احتمال سقط داد

بعد سه هفته رفتم سونو الحمدلله صدای قلبش رو شنیدم

استرس خیلی مهم سعی کن اروم باشی گلم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم هرروز سوره حجرات رو بخون برای سلامتی و حفظ جنین خوبه گلم مطمین باش حالا که خدا داده خودشم حفظ ...

😘😘😘😘