2777
2789
عنوان

بابای شما هم بین بچه هاش فرق میذاره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 28 پست
بله پدر و مادر من کاملا علنی بین بچه هاشون فرق میزارن... و دقیقا همون بچه‌ای ک لیاقتشو نداره رو بیشت ...

دقیقا منم به عینه دیدم

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستانی ک متاهل هستید و بچه دارین هیچوقت بین بچه هاتون فرق نذارید واقعا گناه بزرگیه من ک هیچوقت پدرم ...

منم متاهلم، هم بین منو خواهر برادرام فرق میذارن هم بین بچه های من با بقیه نوه ها. خودم به درک، بچه هام گناه دارن. 😢😢

به نظر من که خب حس نسبت به بقیه که دست خود آدم نیست دیگه بالاخره یکی رو بیشتر از اون یکی دوست داره، تو رفتار هم مطمئنا بچه ها هم برخورد و رفتارشون با پدر و مادر یکی نیست و این رو رفتار پدر و مادر تاثیر میذاره، الان همسر من چندتا خواهر و برادرن هر کدوم یه مدلن واقعا هرکدوم یه مدلنا خب رفتار پدر و مادر همسرم هم با هر کدوم یه جوره، یا مثلا ما راه دوریم خیلی کم میریم خونشون خب وقتی میریم بیشتر پذیرایی میکنن اگه ما هم نزدیک بودیم مثل بقیه بودیم

موافق نیستم  مطمئن باش یه کاری کرده که بیشتر دوسش دارن الکی نمیشه که

ن اصلااااا. تو اکثر خونواده ها من این تبعیضو دیدم👌🏻 

و فقط من نمیگم همه فامیل همین حرف منو میگن😅

منم متاهلم، هم بین منو خواهر برادرام فرق میذارن هم بین بچه های من با بقیه نوه ها. خودم به درک، بچه ه ...

وای عزیزم درک میکنم💔 من اگ روزی متاهل بشم باهاشون ارتباط نمیندازم ک بچه ام هم این تبعیضو حس کنه

بله پدر و مادر من کاملا علنی بین بچه هاشون فرق میزارن... و دقیقا همون بچه‌ای ک لیاقتشو نداره رو بیشت ...

اصلا بچه هرچی "آب زیرکاه" تر باشه، پدرا بیشتر حال میکنن باهاش حتی اگه جیب بابا رو خالی کنه بازم عزیزه واسش

موافق نیستم  مطمئن باش یه کاری کرده که بیشتر دوسش دارن الکی نمیشه که

بحث سر بهتر بودن بچه ها نیس، بحث من سر اینه که اگه پدری از بچه خودش، عروسش یا دامادش خوشش نمیاد، به نوه اش منتقل نکنه، نوه رو جدا از پدر و مادرش دوس داشته باشه، سخته ولی شدنیه

بحث سر بهتر بودن بچه ها نیس، بحث من سر اینه که اگه پدری از بچه خودش، عروسش یا دامادش خوشش نمیاد، به ...

نه اینم موافق نیستم مثلا من از داداشم بدم میاد و به تبع اون از بچشم خوشم نمیاد معلومه که وقتی یه خواهر دارم که میپرستمش بچه اونو بیشتر دوست دارم

چون بچه هرکی زیر نظر خودش و با تربیت خودش بزرگ میشه پس شبیه میشه به پدر مادرش