2777
2789
الان یه دختره اومده تو پیج اینستام کلی ازم ایراد گرفت و فحش و تحقیر و رفت...!!!!!!!!!!!!!! والا ما همه عکسامون مثبته نه با این پسر و اون پسر عکس داریم نه حالا با ماشین دیگرون عکس میگیریم میزاریم ادم میمونه فاز اینا چیه همیشه پیجم بست است دو سه روزه باز گذاشته بودم اونم دلیل داشتم میخواستم ی کی ک خیلی میاد پیجم و چک میکنه ببینه ادما روانی شدن به خدا نه دافیم نه لاکچری به قول دختر پسرا نمیدونم چرا بازم پیش اومده بود البته اون موقع فالورام بالا بود الان ک دیگه پیجم شخصیه!!!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلانسبت شما ی مشت عقده ای روانی بی خانواده خیلی راحت میان توهین میکنن
مرد که تـــــــــــو باشی زن بـودن خـوب است .. از مـیان تمام مذکرهای دنیـا ... فقط کـافیـست پــای تــــــــــو در میان باشـد .. نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانوم بودن چه کیــــفی دارد ..
فاز اصلی عقده گشایی وگرنه دلیل دیگه ای نداره
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
بچه ها ی سوال. من با اینستا خیلی کار نکردم . ی سوال دارم . اونجا عکس و فیلم س ک س داره؟
ربِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاءِ رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِین