2777
2789
عنوان

انتقال جنینم بار دومم منفی شد

525 بازدید | 30 پست

روز پونزدهم بی‌بی چک زدم منفی شد فردا باید برم آزمایش بدم😭 وقتی قرار باشه نـشه،نمـیشه.استراحت مطلق و رژیم غذایی و دعای فلان و.. هیچ تاثیری نداشت. همون استرس و فکر و خیال گند زد به همه چی😣

عزیزم 😥

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

فقط توکل کن ب خدا 

ب وقتش‌ همه چی درست میشه 

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک بار چهارمم هم منفی شد چی بگم...

این ماه دوباره میرم سیکلمو از صفرشروع میکنم...چون حتی فریز هم ندارم😞

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 

خدا هیچکسو با انتظار امتحان نکنه

واقعا سخته

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
من ک بار چهارمم هم منفی شد چی بگم... این ماه دوباره میرم سیکلمو از صفرشروع میکنم...چون حتی فریز هم ...

نی نی منم سقط شد یادته چقد خوشحال بودم😔

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

توکل به خدا کن 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

من ک بار چهارمم هم منفی شد چی بگم... این ماه دوباره میرم سیکلمو از صفرشروع میکنم...چون حتی فریز هم ...

چقدتاحالاخرج کردی مشکلتون چی کدوم شهرانجام میدی ای وی اف رو