روز پونزدهم بیبی چک زدم منفی شد فردا باید برم آزمایش بدم😭 وقتی قرار باشه نـشه،نمـیشه.استراحت مطلق و رژیم غذایی و دعای فلان و.. هیچ تاثیری نداشت. همون استرس و فکر و خیال گند زد به همه چی😣
منم سه بار انتقال دادم منفی شد عزیزم از من بشنو ماه بعد دوباره برو ببین این مشکل با ایشالا ماشالله ودعا کردن حل نمیشه من الان دارم میشم ۳۹ ساله کو بچه اگه قرار به بی خیالی بود الان داشتم با خودت بگو انقدر دکتر میرم تا بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استرس چرا به چیزای خوب فکر کن انشالله که برات بهترینا اتفاق بیوفته عزیزم
اصلا نمیشه بیخیال بود، نمیشه فکر نکرد. اونایی که طبیعی باردار میشن از یکی دو هفته اول هیچ خبری ندارن، ولی ماها از لحظه انتقال ذهنمون به جنیناست و اینکه چی میشه. حالا سن بالا و دفعات شکست و مشکلات ریز و درشت دیگه هی نگرانی رو بیشتر میکنه. الانم که افسردگیم عود کرده داغونم
منم سه بار انتقال دادم منفی شد عزیزم از من بشنو ماه بعد دوباره برو ببین این مشکل با ایشالا ماشالله و ...
شرایط کاری مزخرفم و مشکل مرخصی یه طرف و فضولی بیش از حد همکارام تو مسائل خصوصیم یه طرف دیگه، باعث میشه بیخبر برم سراغ درمان. این ماه الکی گفتم کرونا گرفتم دو هفته نرفتم، موندم سری بعد چه غلطی بکنم. محل کارمم که دو طبقه بدون آسانسوره. مراجعینمم مشکلات خانوادگی دارن، همش تنش. یه اوضاعی دارم من
شرایط کاری مزخرفم و مشکل مرخصی یه طرف و فضولی بیش از حد همکارام تو مسائل خصوصیم یه طرف دیگه، باعث می ...
یه چیز بهت بگم شرایط استراحت من انقدر مزخرفه که الان برات تعریف کنم فقط حرص میخوری مردم وحرفشون برات مهم نباشه بگو من بچه میخوام وبرو جلو اشتباه منو نکن انقدر برو که بشه دارو من ۹ ساله منتظرم