2777
2789
عنوان

انتقال جنینم بار دومم منفی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 30 پست

منم سه بار انتقال دادم منفی شد عزیزم از من بشنو ماه بعد دوباره برو ببین این مشکل با ایشالا ماشالله ودعا کردن حل نمیشه من الان دارم میشم ۳۹ ساله کو بچه اگه قرار به بی خیالی بود الان داشتم با خودت بگو انقدر دکتر میرم تا بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدتاحالاخرج کردی مشکلتون چی کدوم شهرانجام میدی ای وی اف رو

س بارشو خصوصی انجام دادم نزدیک سی چهل تومن شد

ولی اخرین بار ک دولتی رفتم شاید هفت هشت تومن

مشهد

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
 36 سالمه

نگران نباش عزیزم

خدا بزرگه

هنوز که فرصت داری

ایشالا که آزمایش مثبت میشه

انقد استرش نداشته باشه و سعی کن فکرتو رها کنی

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁
 36 سالمه

تا حالا رفتی پیش دکتر رضا نصر؟؟

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
استرس چرا به چیزای خوب فکر کن انشالله که برات بهترینا اتفاق بیوفته عزیزم 

اصلا نمیشه بیخیال بود، نمیشه فکر نکرد. اونایی که طبیعی باردار میشن از یکی دو هفته اول هیچ خبری ندارن، ولی ماها از لحظه انتقال ذهنمون به جنیناست و اینکه چی میشه. حالا سن بالا و دفعات شکست و مشکلات ریز و درشت دیگه هی نگرانی رو بیشتر میکنه. الانم که افسردگیم عود کرده داغونم

اصلا نمیشه بیخیال بود، نمیشه فکر نکرد. اونایی که طبیعی باردار میشن از یکی دو هفته اول هیچ خبری ندارن ...

مشکلات برای همه هست درسته نمیشه فکر نکرد ولی میشه به یه چیزای دیگه فکر و مشغول کرد غصه نخور عزیز من با غصه که چیزی درست نمیشه 😘😘

کاربر خاموش بودم 😌🤷🏻‍♀️
چقدتاحالاخرج کردی مشکلتون چی کدوم شهرانجام میدی ای وی اف رو

حسابش از دستم در رفته،فقط میدونم این دفعه هم اگه منفی بشه دیگه پولشو ندارم از اول شروع کنم😣

حسابش از دستم در رفته،فقط میدونم این دفعه هم اگه منفی بشه دیگه پولشو ندارم از اول شروع کنم😣

چند ساله که دارید اقدام میکنین عزیزم؟

کجا هستی؟یزد رو امتحان نکردی؟

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁
منم سه بار انتقال دادم منفی شد عزیزم از من بشنو ماه بعد دوباره برو ببین این مشکل با ایشالا ماشالله و ...

شرایط کاری مزخرفم و مشکل مرخصی یه طرف و فضولی بیش از حد همکارام تو مسائل خصوصیم یه طرف دیگه، باعث میشه بیخبر برم سراغ درمان. این ماه الکی گفتم کرونا گرفتم دو هفته نرفتم، موندم سری بعد چه غلطی بکنم. محل کارمم که دو طبقه بدون آسانسوره. مراجعینمم مشکلات خانوادگی دارن، همش تنش. یه اوضاعی دارم من 

شرایط کاری مزخرفم و مشکل مرخصی یه طرف و فضولی بیش از حد همکارام تو مسائل خصوصیم یه طرف دیگه، باعث می ...

یه چیز بهت بگم شرایط استراحت من انقدر مزخرفه که الان برات تعریف کنم فقط حرص میخوری مردم وحرفشون برات مهم نباشه بگو من بچه میخوام وبرو جلو اشتباه منو نکن انقدر برو که بشه دارو من ۹ ساله منتظرم