2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم هی خونمونه وقت و بی وقت

| مشاهده متن کامل بحث + 20416 بازدید | 496 پست
بخدا اشتباه محضه زندگی با خانواده شوهر میخاد داداش باشه مامان باشه بابا باشع خسته شدم دیگ

یه بار یکی بزن تو گوشش یه دعوا میوفته ولی دیگه نمیاد😂شوخی کردما نریزید سرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه انقدم بی ادبه نگو واسه اینکه ی قول شما پیرن پدر و مادرش وقت نمیزارن واسه تربیتش با بابام حرف ز ...

خانوم گل واسه چی رفتی اونجا واسه زندگی 

از اولش باید به فکر خونه مستقل میوفتادی

همه گفتن اومدم منم بگم 😬البته بااین متنی مینویسم اگه یه اشنا ببینه صددرصد شناسایی میشم و خیلیم طولا ...

مادر شوهرت سریال کیمیا رو زیاد دیده روش تاثیر منفی گزاشته فیدبک منفی پس داده

خب نکن به شوهرت بگو من با حضور مداومشم تو زندگیم و تو دست و پام مشکل دارم. دیگه مسئولیتش رو قبول نم ...

مگه بهتر اینم میشه بچش رفته مهد کودک مجانی 

راستی این چرا سر پیری بچه پس انداخته 

😂ببین حالا خوبه عزیزم جای من نیستی.من ی خواهرشوهر دارم که دوسال ازم بزرگتره.من خودم تازه میخوام برم هیجده.با خانواده شوهرمم تو ی آپارتمانیم.هیع میاد پیش ما اصلا اعصاب نمیزاره واسه آدم.صبح داداششو دیده هااا ولی شبم میاد پیشمون بابا بلکه من میخوام تو بغل شوهرم فلیم ببینم میاد اعصابمو بهم میریزه داداششو پایین میبینه هااا بازم دست از سر کچل ما برنمیداره.میرم بیرون با شوهرم باید اونم ببریم.اونسری به شوهرم میگم خیلی وقته باهم دوتایی نرفتیم بیرون بریم میگه ب خواهرمم بگو😑😡بعد باهم بیرون رفتیم حلا این ب کنار بعد اون ماجرا با شوهرم یبار دعوامون شد شوهرم ایرادی ازم پیدا نکرده ب پدرشوهرم میگه زنم میگه چرا باخواهرت میری بیرون.😑😶منم ب خود خواهرشوهرم گفتم منظوری ندارم دوس دارم یبار با جمع میرم بیرون یبارم با شوهرم برم بیرون.حالا اینا بکنار میرم با شوهر کیف بخرم برا اونم میخره.میرم برا خودم کفش بگیرم برا خواهرش هم میخر.😖الان بنظرتون من چیکار کنم

😂ببین حالا خوبه عزیزم جای من نیستی.من ی خواهرشوهر دارم که دوسال ازم بزرگتره.من خودم تازه میخوام برم ...

با اجازه استارتر محترم کمکم کنین ی نظرم ب من بدین من ماشالا پنج تا خواهر شوهر دارم

😂ببین حالا خوبه عزیزم جای من نیستی.من ی خواهرشوهر دارم که دوسال ازم بزرگتره.من خودم تازه میخوام برم ...

متاسفم برای تربیت هایی که پدر مادرا میکنن بچه هاشونو 

من باید دست پدر و مادر همسرمو ببوسم که فوق العاده آدمای ملاحضه گری هستن 

خواهر شوهرمم یه بار نشده واسمون مزاحمت داشته باشه 

اتفاقا برعکس همیشه جو رو به نفع من ردیف کرده 

واقعا چرا خانوادها  فقط بچه زیاد میزاهن بابا پس تربیتش چی 

اگه رابطه میخوای وسیله جلوگیریشم در نظر بگیر که نتیجه هر رابطه نشه پس انداختن یه بچه  بعدشم نتونی درست تربیتش کنی 

من تو خانواده ایی بزرگ شدم اکثرا دوتا بچه دارن 

زنداییم ناخواسته سومی رو بادار شده بود کل فامیل شاکی بودن ازش 

خداروشکر عروس خانواده ایی هم شدم دوتا بچه دارن 

شوهرمو خواهرش

الان خانواده هایی هستن که تفاوت سنی بچه اول با بچه آخر ۲۰ سال این تفاوت سنی خودش یه عمر انگار مثلا داداشش جای باباشه 

بنظرتون  مادری و پدر این دوتا بچه حوصله تربیت اون بچه های آخری رو دارن چون سنشون بالاس:و اعصابشون نمیکشه 

بچه خودش عین هویج رشد میکنه 

الان خانواده هایی هستن که تفاوت سنی بچه اول با بچه آخر ۲۰ سال این تفاوت سنی خودش یه عمر انگار مثلا د ...

والا الانمن خودمم دلم میخواد گاهی با شوهرم تنها باشم یا باهم بریم بیرون.میخوایم بریم بیرون کفش بخریم مادرشوهرم خودش رفته گشته بازارو،پدرشوهرم رفته بیرونو گشته برگشتع الان ب ما میگن میرین بیرون اونم ببرین.آخه یعنی چی حالا درسته نیومد ولی برا خودمم از اون دمپایی عروسکی ک دلم میخواس گرفتیم برا اونم.😐نمیگم نخره ولی چ معنی داره هرچی من میخرم برا اونم بخریم مگه اون هرچی برا خودش میخره برا منم میخره.این دومین بار این کارو میکنه سومی بشه دیگه میخوام اعتراض کنم

والا الانمن خودمم دلم میخواد گاهی با شوهرم تنها باشم یا باهم بریم بیرون.میخوایم بریم بیرون کفش بخریم ...

چرا رفتی نزدیک خونه اونا نشستی 

اشتباه محض عروس نزدیک خانوادها باشه مخصوصا چند سال اول زندگی