2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم هی خونمونه وقت و بی وقت

| مشاهده متن کامل بحث + 20416 بازدید | 496 پست

من چهار سال با دوتا خواهر شوهر کوچولو ی شش سال یه سه سال همینجور اونا همش میومدن من الکی عصبی میشدم..دیگه جدا شدیم دوتا شهر متفاوت سالی یک بارم همو نمیبینیم.بیخیال عزیزم صبوری کن،اخم نکن.باشد روزی پشیمان شوی  

خدایا شکرت💐🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا خیلی سختمه ی بار ک دعوا راه انداختم نیومد الان باز.....

آره عزیزم حق داری واقعا مقصر هم اون بچه نیست پدرمادرشن

گوسفند ها میدانند که چوپان دوستشان دارداما نمی دانند که چوپان دوست صمیمی قصاب است...💫 .   ازیک گونی تهی انتظار صاف ایستادن 
🙄🙄🙄🙄چ راه حلی واقعا ممنون😂

جدی گفتم .من خودم چون کوچک بودم و۷سالم بود.یادم می یاد.یک چیز بگم نخند برای خرید عروسی داداشم هم من با داداشم رفتم .بس که داداشم دوست داشتم. بعد زن داداشم دید این طوری نمیشه.زود باردارشد.منم حسودی کردم دیگه نمی رفتم خونشون.  

مشکل خواهر شوهر بودن نیست مشکل بچه بودنشه چطور اینو قبل ازدواج ندیدی  اعتراض کنی میکن ب ...

وای دقیقا لااااایک

بمن میگن سوگند روی خوش نشون نمیده ب متین

متین پسر خواهرشوهرمه ک شدیدا بچه بی ادب سرتق ننر حال بهم زن و مراحمیه

میگن اون یکی عروسای غریبه روی خوش نشون میدن ب متین خیلی خوبن

دیگ نمیگن بچه ما این هروسو آسی کرده حالش بهم میخوره

از یه شهر دیگه هم معلومه داماد خواهر خردسال داره و معلومه دارید میرید ساختمان خانواده شوهر 

اره اینا معلومه ولی اینم معلومه که اونم پدر و مادر خودشو داره بچه من ک نیست هی میاد شب و روز و عصر وقت و بی وقت

من میدونستن ک مادرشوهرم انقد درکشه از یه تازه عروس؟

الان دسگه عصبی شدم اومدم تو اتاق کنترلو برداشت تلویزیونو روشن کرد😭😭😭

همچنان محل نده فقط حواست باشه باهاش بد نشو چون یادش میمونه وخودتو خراب نکن... فقط کم مخلش کن حوصلش سر بره

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
بالشت بنداز بخوابید محل ندید بهش شاید رفت

دختر منم ۴.۵ سالشه اصلا این چیزها حالیش نیست که خودتو بزنی‌ به خواب میره خرابکاری میکنه 

بجه ۴ ساله هیچی حالی نیست

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
آخه چطور باید میفهمیده ک مادرشوهره اجازه میده بچه خردسال تنهایی و بدون مادر جایی بره؟

جایی نیست 

طبقه پایین ساختمان خودشونه 

همینجا رو بخونید 

کسانی که با مادرهمسر زندگی میکنن همه می نالن 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

درکت میکنم بچه ی خواهرشوهر منم هر روز خونه ی ما بود فکر کن شوهرم بعد یکماه میومد خونه من برنامه میچیدم و به خودم میرسیدم تا بیاد این بچه همچین میومد میزد تو همه ی برنامه ها.یه بار که هرچی در زد در و باز نکردیم هی میگفت دایی دایی زن دایی که ابرومونو تو ساختمون برد تا همکار شوهرم همسایمون بود اومد بیرون 😅😅😅.خداروشکر الان یه هفته بگذره تا یه دیقه بیاد و بره

جایی نیست  طبقه پایین ساختمان خودشونه  همینجا رو بخونید  کسانی که با مادرهمسر زندگ ...

بخدا اشتباه محضه زندگی با خانواده شوهر میخاد داداش باشه مامان باشه بابا باشع خسته شدم دیگ