2777
2789

روانم رو بهم ریختن 

حدود 60 سال هم سنشون هست خجالت اصلا نمی‌کشن

نه احترام به هم دیگه هم بلد نیستند 

یه روزشون با مهربونی نیست 

همیشه خدا دعوا دعوا ، اون یکی میگه خدا بمیری یکی دیگه اش میگه که خدا رو تشک بی افتادی 😑

داغونم کردن 

بعضی اوقات هم عین بچه کوچک ها قهر میکنن 

ته مهربونیشون این هست که با هم دیگه بشینن غیبت کنند

می‌ترسم رفتار زشتشون اینده رو خراب کنه😑😑

عسل خانم هستم 🥳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه متاهلی زیاد تو دعواشون نباش اگه هم مجردی سعی بیشتز بیرون باشی و خودتو مشغول کنی.. این روابط سمی و بگو مگو های دائمی رو بچه ها اثر داره و بچه تا هر سنی که با اونا باشه خواه و ناخواه شبیه اونا میشه .ولی هر چی باشن پدر و مادرتون هستن احترام شرط اول 

اگه متاهلی زیاد تو دعواشون نباش اگه هم مجردی سعی بیشتز بیرون باشی و خودتو مشغول کنی.. این روابط سمی ...

با صدای بلند دعوا رو شروع میکنن 

من نرم وسط دعواشون کار به جاهای باریک تری میکشه 

من خیلی کم میرم بیرون 

عسل خانم هستم 🥳

بخدا من دیگه دارم دیونه میشم خجالت هم اصلأ نمیکشن

چی بگم والله منم دقیقا شرایط شما رو دارم بابا مامان منم ۵۰ سال سنشون هست از اون موقعی یادم میاد تفاهم نداشتن سر کوچیک ترین چیزها با هم جر بحث می کردن یه حرف های بهم میزدن که خجالت آور بود من که هیچوقت نمی بخشمشون زندگیمو ایندمو خراب کردن با این تفاهم نداشتنشون