2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم هی خونمونه وقت و بی وقت

| مشاهده متن کامل بحث + 20416 بازدید | 496 پست
تقصیر مامانمه هی میگه تیارا چیزی نگیااا بچه اس گناه داره به تو وابسته اس همش مامانمه...

مگه میره خونه مامانت که مامانت بدونه چی میکشی؟ این حرفارو بریز دور مامان منم از این نصیحتا زیاد کرده. اوایل به حرفش بودم همه سوارم بودن 

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
واقعا. هیچی اندازه حرص خوردن و خودخوری ادمو پیر نمیکنه. 

شب تا صبح با خودم کلنجار میرفتم که به پسر مجردی که با باباش قهر کرده و وسط خونه ماست  بگم تا کی اینجایی برنامه ت چیه ، خیلی بد بود ولی نتیجه داشت خدا رو شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم  یا به شوهرت بگو بره صحبت کنه حداقل خواهر شوهرت یه ساعت مشخص در روز بیاد و بره و اگه هم برنگشت یا خودشون بیان دنبالش یا خودتون ببرینش خونشون

یا اینکه هر بار بچه اومد خونتون سریع آماده شین همراهش برید پایین و یه ساعتی اونجا بمونید و برگردید

یا راهی پیدا کنید که کلا خونه نباشید مثلا شاغل بشین یا همون لحظه برید خرید

یا یه مدت کار در منزل بگیرین و بگین در حضور بچه به کاراتون نمی تونید برسید 

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
پس فردا خواست خودش بچه بیاره لابد خابش‌میاد بچشوبایدببرن‌ جایی‌بزرگ کنن بیارن‌ بهش بدن...

من هر وقت بدونم آمادگیشو دارم بچه میارم الان فکرشم نمیکنم حوصله هیچ بچه ایم ندارم

شب تا صبح با خودم کلنجار میرفتم که به پسر مجردی که با باباش قهر کرده و وسط خونه ماست  بگم تا کی ...

منم تو این مواقع به خودم میگم مرگ یه بار شیونم یه بار یا تهش خراب میکنم یا درست!!!

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

برادرشوهرم 12ساله منم چنبار خاست شبو بمونه خونه ما اجازه ندادم.ب شوخی وخنده پیش مامانش گفتم ن نمخاد شبو بمونی بروخونتون بخاب.چون اگ ی شب میموند عادت مکرد همیشه مخاست شبو بمونه.گفتم نمتونم بخاطر تو لحاف تشک اضافه دربیارم.تشکا سنگینه نمتونم جمع کنم.

منوشوهرم بخاطر بچه نمتونیم روتخت بخابیم.توپزیرایی مخابیم.

شوهرم بعداینک اونارفتن گف چی میشدمگ میزاشتی مموند اون تواتاق روتخت مخابید مام پزیرایی

منم الکی گفتم نمخاد برادرت فضوله همین مونده نصفه شبی نگهبانی مارو بده بعد بره تعریف کنه همه جا.اینو بهونه کردم هروقت بخاد شبو بمونه همین حرفو ب مامانش مگم نمیزارم شبو بخابه خونم

نه بابا ۷ ماهه عروسی کردم ۷ ماهه چسبیده به من تو همه چی دخالت میکنه به همه جا سرک میکشه ی بار دعوا ک ...

در رو.براش باز نکن

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

درکت میکنم سخته دختر جاری منم با ما زندگی میکرد بقران راس میگم دقت خواب میرفت خونشون منم هیچی نمیگفتم راضی بودم بعد مامانش قشنگ ازم تشکز کزد منم دیگ نمیزارم بیاد خونه من وقتی بیاد مبگم برو خونتون

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن 
واقعا اوایل زندگی سخته من بالا تر هم گفتم خواهرشوهرم خداروشکر با شعوره با اینکه نزدیک خونمون ولی بچش ...

من نمیگم سخت نیست ولی بیشتر از حد خودمون هم سختش میکنیم من اینهم نفرت و کینه  رو نمیفهمم نشان ضعف هست که کسی بگه کاش ازدواج نمیکردم به خاطر یه بچه 4 ساله زندگی عزیم همش رختخواب نیست که با کلمات محبت امیز یه نفر قرض داره یه نفر شوهر بد اخلاق داره یکی خونه نداره مهم اینه با قدرت مشکل و با بهترین روش حل کنی اینکه عقلم و بیارم هم رده یه کودک 4 ساله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط لطف خدا