2777
2789
عنوان

چه جوری بهش بگم دیگه نمی خوامش

| مشاهده متن کامل بحث + 3294 بازدید | 156 پست
میمیرن آخه چجوری ؟؟بخدا من می ترسم مگه چی کار میکنن

چند سال پیش یه زوج علاقه مند به اینجور روابط تاجایی پیش رفتن که مرده وسط رابطه به زنه چاقو زد و کشتش

تازه اونا جفتشون از این نو فانتزی لذت میبردن

خیلی موارد اینجوری پیش میاد تو دنیا

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معذرت میخوام یعنی با چند تا آقای دیگه....؟؟؟

نمیدونم  منظورش  چیه  

حرفشو  که  انداخت  گفت دوست دارم  صداتو  عاشق  داد زدن هاتم 

فکرشو بکن  گروهی  باشههههه جااااااااااان 

منم  عصبانی  شدم 

گفتم  از این  شوخی  ها  خوشم نمیاد 

گفت  جدی میگم 

بعد از اون روز  اصرار پشت  اصرار 

تحت فشارم

بله موارد اینجوری خیلییییی هست یه فیلم میبینن هوایی میشن بی فکر عمل میکنن و بعدش کارشون به قرص اعصا ...

ربطی ب دیدن فیلم نداره ی سریا بی غیرت شدن وکرنه ی مرد با ی فیلم چطوری قانع میشه زنش با ی مرد بخابه !

تو ۸ روز پیش گفتی مجردی  الان چطور شوهر کردی؟

دروغ  میگه   معلومه  فانتزی هاشو میگه

من همه تونو میشناسم ۵سال میام نی نی سایت ولی کاربر خاموش بودم با بیشترتون شادی کردم  گریه کردم خندیدم غصه خوردم حرص خوردم😏  یه کاربری ام زدم ولی با یه خانوم بی تربیت دعوام افتاد با غرور خودمو تعلیق کردم😏
بله موارد اینجوری خیلییییی هست یه فیلم میبینن هوایی میشن بی فکر عمل میکنن و بعدش کارشون به قرص اعصا ...

دقيقا!خود پسره هم گفته چون از ديدن اسن فيلما تحريك ميشد دوست داشت امتحان كنه

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
حالا من يكبار گفتم داشتن روابط جنسي يا معاشقه قبل ازدواج چيز بدي نيست همه ريختن سرم كه اينجا ايرانه& ...

دقیقا

قرن 21عه هر روز یه فانتزی و فتیش جدید پیدا میشه

ندیده نشناخته ازدواج کردن واقعا بدههه

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

تحت فشاری نداره ک خب  گروهی ینی ک ی مرد دیگه ام همزمان باشه باهاتون یا چه بسا دو تا مرد و زنم ...

عزیزم  ایشون داره افکار کثیف خودشو  میگه ۸روز پیش مجرد بود که😏😏😏😏اصلا دقت کن  در حرف هاش  تمایل داره خودشم

من همه تونو میشناسم ۵سال میام نی نی سایت ولی کاربر خاموش بودم با بیشترتون شادی کردم  گریه کردم خندیدم غصه خوردم حرص خوردم😏  یه کاربری ام زدم ولی با یه خانوم بی تربیت دعوام افتاد با غرور خودمو تعلیق کردم😏