2777
2789
عنوان

چه جوری بهش بگم دیگه نمی خوامش

| مشاهده متن کامل بحث + 3294 بازدید | 156 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تو عقد که واقعا صلاح نیست 

به این زودی روشو باز کرده این بعد ده سال چی میشه

یه زایمان بکنی هیکلت بپوکه حتما میخواد بگه فیلمارو ببین بفهمی من از هیکل زن چی میخوام

بعدشم ک معلومه

خودتو نجات بده خواهر

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

عزیزم من مخالف این رابطم.خداوکیلی نریزید سرم وروشنفکر بازی درنیارید.اینکه فیلم پور*ن میبینه خودش یه ایرادبزرگه،شوهرشه که شوهرشه بیخود میکنه بگه اینجور باش اگه یه روز دراومد گفت اون زنای پو*رن اینجوره قیافشون تو مثلا ازشون کمی چی؟یا س*کس جمعی دید واومد گفت امتحان کنیم چی؟

به خودش گفتی حالا با مادرت حرف بزن محرمته،یه چاره ایی پیدا کن خودتا گول نزن بت بگن زنشی و فلان و بیسار

یعنی چه توام بیا ببین چه بی حیا

حالا  این خوبه  نامزد من ازم  رابطه گروهی میخواد!

يكي از اطرافيان من مشاور هستن 

يك زوج بهشون مراحعه كردن كه اقا همچين درخواستي داشتن خانوم تا جايي كه تونست مقاومت كرد تا بالاخره راضي شد! 

رفتن و تريسام رو انجام دادن ولي بعد اون هم اقا كه خودش اصراررر داشت هم خانوم مقاومت ميكرد و اخر تن داد به اين خواسته،جفتشون به لحاظ روحي بيمار شدن و بشدت پشيمون و با حال افتضاح اومده بودن براي مشاوره گرفتن 

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
عجب آدمیهههههههههههههه

وای آره   بعد وضعی  گیر کردم 

همش سعی میکنه  راضی م کنه  ولی من   قبول نمیکنمممم 

میگه  من دوست دارم  فقط جیغ بکشی داد  بزنی 

اگه  سه نفری باشه  بیشتر تحریک میشی  و صداااااات بیشترررررر