2777
2789
عنوان

چه جوری بهش بگم دیگه نمی خوامش

3294 بازدید | 156 پست

چند ماهه که عقد کردیم همش اذیتم میکنه هر روز رابطه می خواد گرایش داره به رابطه خشن و از این جور روابط قبل عقد هیچی در مورد این گرایشش به من نگفته بود بعد عقد هم هیچی نگفت من خودم تو گوشیش چندتا کانال دیدم و به روش آوردم از اون موقع دیگه پرو شده علنن بهم میگه باید این فیلم هایی که من نگاه می کنم توام نگاه کنی تا بفهمب من تو رابطه ازت چی میخوام دیروز به زور فیلما رو به منم نشون داد منم چندشم میشه دیگه حالم داره ازش به هم می خوره هر روز موقع رابطه اذیتم می کنه یه جوری رفتار میکنه انگار من بردشم خوب منم واسه خودم شخصیت دارم نمی خوام به خاطر این غرورمو خورد کنم دیشب بهش اس دادم من دیگه نمیخوامت بیا قبل از عروسی همه چیزو تموم کنیم هیچی نگفت فقط یه استیکر پوزخند فرستاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه وحشتناک

گرایش به bdsm خیلی زیاد شده خانما خدایی حواستون باشه

اگه یه طرف رابطه همچین رابطه خشنی بخواد

اما طرف دیگه اهل این روابط نباشه واقعا اذیت میشه و نابود میشه 

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

خاک 

این فبلم نگاه نکردنا باعث شده همچی گرایش ها تو ادم ها پیدا شه بعد میگن این چیزا عادیه. انگار عقد کرده فقط رابطه داشته باشه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم