2777
2789
امصاتونو خوندم. خیلی ناراحت شدم.چن وقته این اتفاق اورده؟ مادر پدرش با مرگش کنار اومدن؟

مرسی از همدردیت گلم خدا شما رو حفظ کنه تشکر میکنم ۱۱ آذر عزیزم خودشونو قوی نشون میدن ولی از درون هممون داغونیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بدم میاد 

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

تو هفته من سعی میکنم ی روز غذا برنجی باشه حالا یا دمپخت یا برنج و خورشت روز بعد غذا نونی باشه مثل خوراک ها و کوکو یا پیتزا و اسنک و برگرا . روز بعدش بدون برنج و نون باشه مثل حبوبات پخته و سالاد یا سیبزمینی با پنیر یا سوپ و.... همیشه برنامم اینه دوباره هی تکرار میکنم 

برنج زیاد نخورین چاق میشین😓

هیچ کدوممون اضافه وزن نداریم من کم غذام و قبل غذا حسابی سالاد میخورم همسرمم کلا چاق نمیشه اما از برنج خسته ام من عاشق سوپ د اش و ابکی هستم اما برنج نباشه از نظر همسرم غذا حضریه

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
هیچ کدوممون اضافه وزن نداریم من کم غذام و قبل غذا حسابی سالاد میخورم همسرمم کلا چاق نمیشه اما از برن ...

آره برنج زیاد دل آدمو میزنه

من در هفته ۳ وعده برنج درست میکنم میگم زیاده😣

مَن فَقَ وَختي میجَنگَم كِ مُطمَئِنَم بَرَندِه میشَم!
مرسی از همدردیت گلم خدا شما رو حفظ کنه تشکر میکنم ۱۱ آذر عزیزم خودشونو قوی نشون میدن ولی از درون همم ...

خاهش میکنم میدونم خیلی سخته خیلی. خدا ب شما صبر بده🤲براش صلوات فرستادم

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏
هیچ کدوممون اضافه وزن نداریم من کم غذام و قبل غذا حسابی سالاد میخورم همسرمم کلا چاق نمیشه اما از برن ...

منم خیلی سوپ  و اش دوس دارم اما برنجی نباشه ضعف دارم قبل از بارداری خیلی خوب بودم و همیشه سالم خوری میکردم

کفتر کاکل بسر وای وای 💃💃