نازنین۴۶۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 1797 عنوان دیشب ارتودنسی کردم درد دارم 221 بازدید | 21 پست هیچی نمیتونم بخورم ..چیکا کنم ؟ خنده را معنی سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی انتهاست.... 1399/11/08 | 12:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59820 ی ژلوفن بخور بخاطر اینه عادت نکردی بش هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
mhf عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 تا دوسه روز اول هر سری که سیم عوض میشه همینه. تحمل کن. میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
2019mozhi عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 2401 تحمل کن تا زیبایی و درمان فاصله ای نیس😃قرص نمیشه بخوری من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست
98mamani عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 4258 اخ اخ حالا تا ی ماه اینجوری هستی سوپ و آش و ابمیوه بخور من ک خیلی لاغر شدم کلابعدم تا یکی دوبار ک بری سیماتو عوض کنه درد داری بعدش بهتر میشه قرص مسکن میتونی بخوری خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
نازنین۴۶۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 1797 وای من دو هفته دیگه باید برم😣 حین کار هم درد داشتی؟ حین کار ک ن ..اما بعدش اره خنده را معنی سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی انتهاست....
نازنین۴۶۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 1797 اخ اخ حالا تا ی ماه اینجوری هستی سوپ و آش و ابمیوه بخور من ک خیلی لاغر شدم کلا بعدم تا یکی دوبار ک ... واای..من تازه داشتم چاق میشدماا..ینی زحماتم ب هدر رفت 😢😢😢 خنده را معنی سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی انتهاست....
نازنین۴۶۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 1797 تحمل کن تا زیبایی و درمان فاصله ای نیس😃 قرص نمیشه بخوری مرسی عزیزم 😍 خنده را معنی سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی انتهاست....
melikaaaaaa_teh عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 7365 حین کار ک ن ..اما بعدش اره برای منم دو تا فلز که روش پیچ داره گذاشته... یکم احساس میکنم لثم درد میکنهشما برای اون هم درد داشتی؟ خوب شد؟احساس میکنم نمیتونم درست چیزی بخورم
98mamani عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 4258 واای..من تازه داشتم چاق میشدماا..ینی زحماتم ب هدر رفت 😢😢😢 دقیقااا منم حسابی چاق شده بودم و لاغر شدم و الان یساله برنگشتم ب چاقی الانم باردارم ولی خداروشکر ب سیما عادت کردم خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
نازنین۴۶۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 1797 برای منم دو تا فلز که روش پیچ داره گذاشته... یکم احساس میکنم لثم درد میکنه شما برای اون هم درد داشت ... من تازه دیشب گذاشتم عزیزم منم هیچی نمیتونم بخورم درد میگیره شدید خنده را معنی سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی انتهاست....
نازنین۴۶۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 1797 دقیقااا منم حسابی چاق شده بودم و لاغر شدم و الان یساله برنگشتم ب چاقی الانم باردارم ولی خداروشکر ب س ... انشالله بسلامتی نی نیت بدنیا بیاد عزیزم 😍 خنده را معنی سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی انتهاست....
melikaaaaaa_teh عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 7365 من تازه دیشب گذاشتم عزیزم منم هیچی نمیتونم بخورم درد میگیره شدید سعی کن سوپ رو میکس کنی بخوری یا چیزایی بخوری که نیازی به جویدن نداشته باشهمسکن هم بخورامیدوارم هر چه زودتر بهتر بشی❤