2777
2789
عنوان

خواهرخسیس کسی داره خیلی بده

93 بازدید | 11 پست

سلام دوستان دیشب رفتم خونه خواهرم که تازه زایمان کرده قبلش به مامان گفتم میام مهمون هم داشتن آبجیم نه خوشحال شد نه چیزی گفت نگفتی میخوای بیای بعد موقع شام برنج کم اومدمجبورشدم یه تیکه ته دیگه بخورم پرید گلوم داشتم خفه میشدم همه نگران شدن وحالمو پرسیدن به جز خواهرم انگار راضی نبود که موند گلوم خیلی پشیمون شدم باخودم گفتم که کاش نمیرفتم از من میشنوید خونه آدم خسیس نرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید چون مهمون داشتن و غذا کم بوده ناراحت شدهتا دعوت نکرده دیگه نرو

خورشت رو گذاشته بودن ولی برنج رو بعد این که من رفتم گذاشتن ولی بازم کم اومد من گفتم که عصر یه چیزی خوردیم گرسنه نیستیم

ای بابا متاهلی؟خب خونه ی تازه زایمان کرده که مهمون میره حتما کادوهم براش بردی چقدرررر بد من جات بودم ...

اره به خدا بیشتر ازهمه هم کادو میبرم همیشه هرکی بیاد خونم ازجون ودل براش مایه میزارم هرچی داشته باشم میارم ولی این خواهرم خیلی خسیسه اصلا دعوت نمیکنه یکی دوبارم که دعوت کرده آدم سیر نمیشه

اره به خدا بیشتر ازهمه هم کادو میبرم همیشه هرکی بیاد خونم ازجون ودل براش مایه میزارم هرچی داشته باشم ...

با شوهرت بودی؟

خب توام دعوتش نکن به نظرم

مگه وضع مالیش بده که یه پیمونه برنج بیشتر نذاشته؟

نه عزیزم بحث خساست نیستشاید بنا به دلایلی نمی خواسته شما برید خونشکلا این رو بدونید تا جایی دعوتتون ...

به خدا من اصلا شانس ندارم خودم هرچقدرخوبی کنم طرف مقابلم اصلا این کارو نمیکنه