2777
2789
عنوان

تفاوت و تغییر ظاهری دختر و زن باهم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17958 بازدید | 86 پست
انشاالله خوشبخت بشی...برای منم دعا کن یک بخت خوب قسمتم بشه...سر عقد هر دعایی بکنی مستجاب میشه برای م ...

اسمتو مینویسم یادم باشه.اگه حاجت خاصی داری بگو که ذکر کنم

استادتغییر باش نه قربانی تقدیر                                   تیکر تولد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا چهار سال پیشه ب من نگفت ولی میگفت دختر که زن میشه یا لایه گوشه چشمشه میره کنار بعد باز تر میشه خ ...

😐😐😐😐😐خوشم میاد هرچیزی ک راجب خانما باشه اینجوری راحت باور میکنین ...و قبول میکنین البته امیدوارم اینجور نباشه...

همین.

یه خانم مسنی میگفت از روی راه رفتن میشه فهمید

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )
تاریخ عقدم ۲۰  و اندی بهمنه. دقیق نمیگم که لو نرم

مبارکه.....خوشبخت بشی عروس خانمخانم گلم....منم 22 بهمن تولدم هست بهمن خیلی خوبه   ......انشاالله اینقدر تو خوشبختی غرق بشی که هیچ کی فکرش هم نکنه

من دوران دانشگام یه دوستی داشتم دوران عید ک رفت نامزد کرد برگشت اون موقع رابطه داشتن. وقتی برگشت دانشگاه صورتش بازتر شده بود واقعا یجوری تغییر کرده بود .  منم فک نمیکردم واقعی باشه ولی خب فهمیدیم دیگه 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

مادر من میگن خانما به خط بین دستشون میفته ک دخترا ندارن 

ارنجتورو بگیر بالا اگر خط نداره یعنی دختری 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد