2777
2789
عنوان

تفاوت و تغییر ظاهری دختر و زن باهم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17942 بازدید | 86 پست
ن راسته میگن گوشه چشم باز تر میشه من نمیفهمم ولی مامانبزرگم فهمید🤕

یا خدا.اتفاقا عروسمونم همینو گفت.

😣چه زندگی شده

استادتغییر باش نه قربانی تقدیر                                   تیکر تولد

نه بابا کجا معلوم میشه قدیم دخترا تو خونه بابا خیلی شرایط اوکیی نداشتن به خودشونم نمیرسیدن میرفتن خونه شوهر تر گل ورگل میشدن الان که فرقی نمیکنه 

نه به اقایی  نه به شوشویی   نه به کراش و رل 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگن چشا کامل عوض میشه 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕

چند دقیقه پیش یکی تاپیک زده بود که عقد کرده رابطه داشته حالا میخواد جدا بشه چکار کنه نفهمن دیگه پرده نداره

تو از این چیزا درس بگیر دختر هنوز عقد نکردی به فکر این هستی که دیگران نفهمند رابطه داری یا نه

چند دقیقه پیش یکی تاپیک زده بود که عقد کرده رابطه داشته حالا میخواد جدا بشه چکار کنه نفهمن دیگه پرده ...

ای بابا.

قرار نیست که همه جدا بشن.

تازه برای ما عقد که بکنی دختر هم بمونی جدا بشی دیگه فرقی بحالت نداره 

ای بابا. قرار نیست که همه جدا بشن. تازه برای ما عقد که بکنی دختر هم بمونی جدا بشی دیگه فرقی بحالت ...

تو دادگاه خیلی فرق داره

درسته قرار نیست همه جدا شن اما اینایی هم که کارشون به جدایی می‌کشه از اول که نمی‌خواسته جدا بشن

درضمن یکم سردی بخور میل جنسیت بیاد پایین

خیلی سختی کشیدم.تازه سختی هامونم پنهون کردیم از بقیه چند سال باهم آشنا میشدیم.

الان داریم بهم میرسیم.از خدا میخوام همه دخترایی که درد کشیدن زودبخت و خوش بخت بشن

تو دادگاه خیلی فرق داره درسته قرار نیست همه جدا شن اما اینایی هم که کارشون به جدایی می‌کشه از اول ک ...

😂😂😂دستت درد نکنه.طعنه میزنی دیگه که سردی بخورم

باشه یه کیلو کافور می خورم همه تون راحت بشید

خیلی سختی کشیدم.تازه سختی هامونم پنهون کردیم از بقیه چند سال باهم آشنا میشدیم. الان داریم بهم میرسی ...

انشاالله خوشبخت بشی...برای منم دعا کن یک بخت خوب قسمتم بشه...سر عقد هر دعایی بکنی مستجاب میشه برای منم دعا کن اسمم فاطمه است...