2777
2789
عنوان

مادر شوهر و خواهر شوهرم میخوان بیان خونم بمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 98 پست
برای همسر و فرزند 4ماه تایمی نیست چی بگم. دو طرف باید درک کنند 

درسته ولی دیگه قرار نیست نظم زندگی بهم بخوره

منم پدرشوهرم پارسال فوت شد شوهرم تا چهلم خونه نیومد 

بعدم تا 4ماه هفته دوسه روز مارومیبرد اونجا

واقعا کلافه شده بودم 

الانم همه کاراشون با شوهر منه انگار بقیه ببخشید چلاغند

یعنی هیچکسی نظم زندگیش بهم نخورد جز زندگی ما

من مثل اسی یه خواهرشوهر تو خونه دارم ولی من این عقیده رو دارم که سواستفاده میشه و غمشون میشه توجیح برای کاراشون

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته ولی دیگه قرار نیست نظم زندگی بهم بخوره منم پدرشوهرم پارسال فوت شد شوهرم تا چهلم خونه نیومد&nb ...

دلتون پره جانم

منم عرض کردم یک هفته قابل تحمله. با یک هفته نظمی ب هم نمیخوره 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

قضیه اینه که شوهر استارتر از بقیه دلسوز تره خودشم مظلوم تر بخاطر همین اینارو انتخاب کردن،کاشکی بقیه ام سؤاستفاده نمیکردن و اینقد خودخواه نبودن که همه چی بیفته رو دوش شما

واسه خوب شدن حال پدرم دعا کنید 💚      الهم صلی علی محمد و آل محمد

نه خودتونو بزنيد به مريضي (ببخشيد احمقانه‌تريك كار ممكنه مخصوصا وقتي دستتون رو شه واسه همسرتون) و نه پرخاشگري كنيد.

اينها ميگذره ولي رفتار شما هميشه به ياد همسرتون ميمونه چه خوب چه بد.

يه لحظه كوتاه همين شرايط رو براي خونواده خودتون متصور بشيد. اينطوري بهتر ميتونيد خوانواده همسرتونو درك كنيد.

نميگم قبول كنيد يا نه. چون ظاهرا تصميم‌گيرنده اصلي همسر شماست. اما وقتي دركشون كنيد بهتر ميتونيد رفتار كنيد و هيجانات منفي خودتون رو كه ميتونه به زندگي و رابط زناشوييتون آسيب بزنه، كنترل كنيد.

شوهرم میگه باید باهم بریم سر بزنیم نگن عروسمون محل نمیده

خوب رو هروز فعلا یه نیم ساعتی بیشتر سر بزن تا یکم عادی بشه بعدش رفته رفته کم برو تا براشون عادی بشه ولی نزار بیان خونت که عادت میکنه کلا پیشتون باشه

1402 انشالله موفق میشم