2777
2789
عنوان

مادر شوهر و خواهر شوهرم میخوان بیان خونم بمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 98 پست
به شوهرت رک بگو من نمیخوام . بالاخره مادرت باید عادت کنه بگو روزی یه بار بره سر بزنه خلااص 

میگم که عزیزم شوهرم واضح میگه من باید جای پدرمو پر کنم با اینکه شوهر من پسر کوچیک،اصلا بحرفم گوش نمیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم که عزیزم شوهرم واضح میگه من باید جای پدرمو پر کنم با اینکه شوهر من پسر کوچیک،اصلا بحرفم گوش نمی ...

اوف بگو داداشی بزرگترین چی پس

بگو مواظب باش همسریتو خراب نکنی پدر ژپتو

منم ک نوشتم یک هفته قابل تحمله دیگه. نمیخونید؟ 

منم حرف شما رو زدم دیگه

فقط تیکه دوم که گفتید پدرشون فوت شده گفتم 4ماه دیگه  یعنی تازه نیست

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
منم حرف شما رو زدم دیگه فقط تیکه دوم که گفتید پدرشون فوت شده گفتم 4ماه دیگه  یعنی تازه نیست

برای همسر و فرزند 4ماه تایمی نیست

چی بگم. دو طرف باید درک کنند 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

اصلا اصلا اصلا قبول نکن عزیزم چون اگه اولش قبول کنی دیگه تمومه تا اخر عمرت باید کنارش باشی به هیچ عنوان دیگه نمیتونی جدابشی , با شوهرت با ارامش حرف بزن بگو میدونم مامان به هممون احتیاج داره و برای اینکه دلش نگیره برنامه ریزی کنیم هر کدوممون دو روز بریم پیشش بمونیم فعلا همین نه اجازه بده اونا بیان خونت نه خودت برو رو حرفت وایستا بگو من شب تو خونه ی خودم کنار شوهرم نباشم خوابم نمیبره , مردا رو خیلی راحت میشه گولشون زد فقط باید بلد باشی چجوری حرف بزنی تند نگو بهانه نگیر اما دقیقا از چیزایی بگو که برای یه مرد مهمه ! شب کنارش خوابیدن , لباس خوب پوشیدن براش دلبری کردنا رو بکش وسط بگو اگه دیگری پیشم باشه مطمینا همه ی اینا تعطیله بگو نهایتش میتونیم بریم سربزنیم ولی اینکه باهم زندگی کتیم اصلا ممکن نیست 

عزیزم خیلی قاطعانه بگو درست نیست کنار هم باشیم بگو آخر هفته می‌آییم ما همیشه نه اولش شاید سخت باشه اما بعدش عادی میشه نزار به این کنار هم بودن عادت کنن بگو بقیه بچه هاهم بیان در هفته بهتون سر بزنن

آدمای در این حد پررو بنظرت اخلاق دار ن؟

شاید عقلشون نمیرسه واقعا! ولی خب میگه شوهرشم همکاری نمیکنه خودشم که مظلومه.. تو یه ساختمون بودن باز بهتر از تو یه خونه بودنه

واسه خوب شدن حال پدرم دعا کنید 💚      الهم صلی علی محمد و آل محمد
اونجا هم که باشم همه کار با منه بخدا میام خونه میخوام از حال برم،خرجم فعلا با شوهرمه

یعنی حتی با وجود خواهرشوهرت باز تو کار میکنی

چجورین کاری نمیکنن دستور میدن

سرسبزترین بهار تقدیم تو باد...