2777
2789
عنوان

مادر شوهر و خواهر شوهرم میخوان بیان خونم بمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر همسرتون چیه؟

کلا درخواست نامعقولیه اما اگه فکر میکنید اگر قبول نکنید براتون مشکل پیش میاد شما برید اونجا وبه همسرتون بگید من یکی دو هفته بیشتر نمی مونم اگه اونا بیان معلوم نیست کی برن در ضمن اصلا اهمیت ندید و کنار همسرتون بخوابید 

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*
برای یک هفته بازم قابل تحمله. اما بیشترش دیگه حریم خصوصی نخواهی داشت. چ خونه اونها چ خونه خودت 

اگه یک هفته بیان عادت میشه ،ب بهانه تنهایی

مرداد هم ک بدشون نمیاد با خواهرشوهر خیلی سخته

آخه جای خوابو جدا میکنن،دخترش رو تخت من و مادر شوهرم جدا شوهرمم جدا منم روم نمیشه بگم میخواییم پیش ه ...

یا خدا

باز این دیگه چه کاریه!!!!

ملت عقلشون رو بباد دادن کی میاد زن و شوهر رو جدا میکنه

ببخشید این از بی عرضگی شوهرته  دیگه‌وگرنه مهمون جاش مشخصه صاحب خونه هم مشخص

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁