2777
2789

سلام دوستان هر حاجتی که دارین نیت کنین براتون امن یجیب بخونم، لطفا برای مامانم دعا کنین، امروز عمل سختی داره، ممنون🙏🌹🌹🌹. ان شاالله همگی حاجت روا 🤲خوندم لایکتون میکنم.

{{{ اَمَّن یُجیبُ المُضطَرَّ اِذادَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء، اَمَّن یُجیبُ المُضطَرَّ اِذادَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء، اَمَّن یُجیبُ المُضطَرَّ اِذادَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء }}} ((یا مُجیبَ المُضطَرّ ، یا مُجیبَ المُضطَر، یا مُجیبَ المُضطَراَجِبِ المُضطَرّ بِحَقِّ المُضطَرّ وَ نَحنُ المُضطَرّونَ وَ صَلَّی اللهُ عَلی سَیِّدَنا مُحَمَّدٍ وَ الِه الطّاهِرینَ))

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من من من

برام دعا کنید بچه ها ازمون استخدامی دادم قبول بشم 

هم من قبول بشم هم بقیه

خیلییییی محتاجم به دعاهای پاکتون

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

نیلو

عمل مامان خوب انجام میشه،امروز وفات مادر حضرت عباسه،مطمئنم همه چی عالی پیش میره

سلامتی مامانت اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

سـعدی اگـر عاشـقی کـنی و جـوانـی،عشـقِ محـمد بـس اسـت و آلِ محـمد💚توو هر زمینه ای،بتونم کمک میکنم💚آیدی تلگرامم Nilay291💚آیدی اینستا Nilojamalvandniya

خداوند مهربان سلامتی و شفای عاجل نصیب مادر محترمتون بفرمایند الهی آمین

لطفا برای نی نی دارشدن فلورا،مهربون۲۱وسحر

سلامتی برادرم وپس دادن پولی ک ازش بردن

و حاجت خودم

@مهربون21  

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

🌹💠 ختم صلوات 💠🌹

‌‌  بر احمد و بر کوثر قرآن صلوات

بر طلعت محبوبه ی یزدان صلوات

بر روح مطهر امام و شهدا

بر فاطمه مادر شهیدان صلوات

🌹 خدا و فرشتگانش بر پیامبر صلوات مى‏ فرستند. اى کسانى که ایمان آورده‏ اید، بر او صلوات فرستید و سلام کنید سلامى نیکو.🌹

🔲 دوستان گرامی نیت می کنیم و در ختم صلوات به نیت شادی حضرت محمد(ص) و اهل بیت پاک و مطهرش، ظهور و سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)، شادی شهدا، شادی اموات، برآورده شدن حاجات، شفا مریضان اسلام و برای حل مشکلات تمام مسلمین شرکت می کنیم، بسم الله...👇

{{{ اَمَّن یُجیبُ المُضطَرَّ اِذادَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء، اَمَّن یُجیبُ المُضطَرَّ اِذادَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء، اَمَّن یُجیبُ المُضطَرَّ اِذادَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء }}} ((یا مُجیبَ المُضطَرّ ، یا مُجیبَ المُضطَر، یا مُجیبَ المُضطَراَجِبِ المُضطَرّ بِحَقِّ المُضطَرّ وَ نَحنُ المُضطَرّونَ وَ صَلَّی اللهُ عَلی سَیِّدَنا مُحَمَّدٍ وَ الِه الطّاهِرینَ))

خدا مامانتو شفا بده لطفا برا امضام و خلاص شدنم از شر اونی که تو فکرمه دعا کن خدا خیرتون بده ان شاءالله الهی آمین

برا ظهور آقا وخوب شدن مامانم و آرامش خونه ها از جمله آرامش خانواده و خونه مادرم صلوات خدا خیرتون بده ان شاءالله الهی آمین