yasyویاسان مدیر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 308 عنوان حس ششمی قوی تو رو خدا بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 64 پست یه حس ششمی قوی بیاد تو رو خدا 1399/11/08 | 01:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خالهه_سوسکهه عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 1502 نامزدم برمیگرده؟ احتمالا برگردهولی بعدش به مدت کوتاه تر دوباره تموم میشه
f_r_a عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 869 ۱۹تا ۲۵لباست قرمز رنگ لباس من و سنم لطفا😗 پشت هر اکانت مجازی قلبی درحال تپیدن است .... به کانال تلگرامم سر بزنید تازه تاسیسه حمایت کنید لطفا🥺. @nab_text31
رزیماه عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 760 رنگ لباسمو بگو یا سنمو یا خصوصیات مو اگه هستی موهات مشکی عاشق رنگ قرمزی سفیده پوستت داری درس میخونی و خیلی شیطونی و آتیش میسوزونی
کرشمه_خانوم عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 3739 موهات مشکی عاشق رنگ قرمزی سفیده پوستت داری درس میخونی و خیلی شیطونی و آتیش میسوزونی شیطون درست بود از کجا میدونی
f_r_a عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 869 موهات مشکی عاشق رنگ قرمزی سفیده پوستت داری درس میخونی و خیلی شیطونی و آتیش میسوزونی مسافرتمون جور میشه کی اشتی میکنیم ایا منو مقصر میدونه ؟دوستم داره یا نه پشت هر اکانت مجازی قلبی درحال تپیدن است .... به کانال تلگرامم سر بزنید تازه تاسیسه حمایت کنید لطفا🥺. @nab_text31
کرشمه_خانوم عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 3739 خخخ پس برم بخوابم امشب حس هام کار نمی کنن ن منظورم کلا درست بود
raha__khanoom عضویت: 1399/05/29 تعداد پست: 561 واقعا داری؟؟ میشه یانمیشه چیزی که تو فکرشم میشه راضی به رضایش🩵
f_r_a عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 869 دو رنگ توشه رنگ سه تاس ولی سومی کمتره کی اشتی میکنیم ایا منو مقصر میدونه ؟دوستم داره یا نه پشت هر اکانت مجازی قلبی درحال تپیدن است .... به کانال تلگرامم سر بزنید تازه تاسیسه حمایت کنید لطفا🥺. @nab_text31
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17586 میشه ازنظرت من بیماری دارم یانه؟ اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
yasyویاسان مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 308 موهات مشکی عاشق رنگ قرمزی سفیده پوستت داری درس میخونی و خیلی شیطونی و آتیش میسوزونی عزیز سوال منو جواب میدی من چکار کنم اینکاری که ازم درخواست شده انجام بدم یا نه حست چیه اصلا نسبت به اینکار فداکاری یا...