2777
2789
عنوان

خانوما بیایین از جاری حسودم بگم

318 بازدید | 23 پست

خانوما این جاریم کلا حسوده از وقتی من پا گذاشتم خونشون از جشن عقدمون گرفته همین چند ساعات پیش دخالت و پشت سرم حرف زدن شده کارش.

الانم بعد چند ماه که روز عروسیمونم مشخص کردیم میگه یه روز جلوتر بندازینش..همینجوری دستوری به شوهرشم گفتم هی برو خونه مامانت اینا هی بگو تا راضی شن که خانوادشم اصلا چون میشناسن میدونن حرف زنشه حساب نکردن.حالا هم دیده کاری نتونسته انجام بده دو روز مونده ب عروسیمون زنگ زده به پدر شوهرم ک واقعا میخوایین عروسی بگیرین واای چ زشت کروناست و تو کوچتون فلانی مرده و ...کلی بهونه بعد پدرشوهرمم خوب جوابشو داده و قطع کرده 🤣🤣آییی داره دلم خنک میشه که همه دارن اون روشو میبینن از بس چتد هزار چهرست🤣

بنظرتون اگه دیدمش اینا حرفاشو بزنم تو صورتش یا مثل یه سالی که گذشت بی توجهی کنم بسوزه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاریت پشت سرت حرف میزنه ولی اونیکه حرفاشو بهت میرسونه از اونم کثیف تره 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

باز خوبه اهمیت ندادن بهش. شوهر من که رفت بخاطر دل جاریم تاریخ تالار رو عوض کرد بعد بهم اطلاع داد

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
چرا...خب نباید آدممو بشناسم تا بهش اعتماد نکنم؟

میگم که بشناسی دیگه.تجربه ی ۸ سال زندگیه از اون خبر ببر بیار بینتون بیشتر بترس 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗