2777
2789
عنوان

خانما بیایید لباساموببینید

325 بازدید | 13 پست

سلام عزیزای دلم من دیروز بوتیک لباس زنانه زدم اگر دوست دارید از پیجم دیدن کنید فروشم حضوری و انلاین هست

دوستای گلی که از نی نی سایت بیان خودشونو معرفی کنن تا بهشون تخفیف بدم🤗

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

پیجتو بده خانومی

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ کانال تلگرام داری بفرست ایدیتو

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

با اجازه استارتر

امضا منم بخونید

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین

Shika.botiqe

بچه ها ارسالم رایگانه و از اهواز هستم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

https://www.instagram.com/p/CKb_06JsSou/?

igshid=1dppa5t2r0zq4

از اینجاهم میتونید وارد شید

به فالو و حمایتتون نیاز دارم

حتی یدونه فالوهم واسم ارزشمنده چون کسب و کارم نوپاهست

کانال تلگرام دارید؟

نه عزیزم واتساپ و دایرکت سفارش میگیرم شماره ام رو بیو پیجم هست

سلام عزیزم  یه تاپیک  زده بودی که بچه ات  خطر به  سندرم داون،الان که بچت به دنیا ...

سالمه،فقط ۱۶۰۰ پول سلفری رفت تو پاچه ام

عزیزم یه جا نظرت رو درمورد آمینو سنتز و سل فری دیدم مال من ریسکش 1 به 111 هست توروخدا کمکم کن به نظر ...

هیچی نیس همش دروغه مال من یک به ۶۰ بود و بچه سالم درومد

اگر  عدد ان تی خوبه نگران نباش