2777
2789
عنوان

یک لحظه بیاین

127 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من دو سه ساله با فردی دوستم و خیلی همدیگرو دوست داریم خیلی.چند باری خواستگاری اومده و دوست داشتنشو بهم ثابت کرده 

حالا میخواد جدی ایندفه خاستگاری کنه و نامزد بشیم 

خیلی رمانتیکه و امیدوار 

از مال دنیا هیچی نداره 

ولی خیلی خوش اخلاقه و دلپاک 

همه میگن اون پول نداره نمیتونه خوشبختت کنه اما خودش تا حالا هیچی برام کم نذاشته .

موقعیت کارش خوبه ولی چون پول نداره هی بهم میگن توی این همه آدم چرا اینو پیدا کردی که باید باهاش مستاجر بشی 

شماجای من بودید چکار میکردید 

برام دعا کنید 

تو این سه سال نتونسته پس انداز کنه ؟؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم ولش ميكردم

تحمل زندگي سختو سختي كشيدن ندارم 

خودمو ميشناسم

شما ببين خونه پدرت سختي كشيدي؟ميتوني ؟زندگي بچه بازي نيست

ميتوني يكيو پيدا كني هم دل پاك باشه هم پولدار

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
تو این سه سال نتونسته پس انداز کنه ؟؟

هر چی کار کرده هی برا من خرج کرده خیلی جشن میگیره برام خیلی سوپرایزم میکنه خیلی کادو میخره ولی تازگیا یکم دیگه خودم گفتم چیزی بگیری ناراحت میشم جمع کن 

هر چی کار کرده هی برا من خرج کرده خیلی جشن میگیره برام خیلی سوپرایزم میکنه خیلی کادو میخره ولی تازگی ...

خب هم تقصیر توعه هم خودش اگ قصدتون ازدواجه این بریز و بپاشو نباید میکردین وضع مالیشو ک میدونستی مراعات میکردین

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
خب بخواد ازدواج کنه خانوادش کمکش میکنن بعدم شما بداش پول نگهدار و پس انداز کن تا یکم پول جمع گنید و ...

منم بهش گفتم از خانوادت کمک بگیر ولی میگه من از بچگی مستقل بودم نیاز به کمکشون ندارم خودم میتونم و...