2777
2789
عنوان

پاسخگوی سوال شرعی در حد توانم

592 بازدید | 62 پست

بفرمایید

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

خوندن آیه سجده واجب باید حتما وضو داشته باشیم؟باید حتما واسه سجده سرمون روی مهر باشه باید حتما ذکر خاصی بگیم؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای بچه گوسفندمیبرن چه فرقی باعقیقه داره؟

فقط میدونم گوشت عقیقه رو@مادرپدر بچه نبایدبخورن

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
توى زمان پريودى ميشه سجده زيارت عاشورا رو خوند؟يعنى بايد شجده هم بريم يا نه فقط متنشو بخونيمزز

بانوان محترم می‌توانند در ایام حیض هم از ثواب سجده زیارت عاشورا بهره‌مند شوند و سجده و خواندن فراز مخصوص آن اشکال شرعی ندارد. 

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
خوندن آیه سجده واجب باید حتما وضو داشته باشیم؟باید حتما واسه سجده سرمون روی مهر باشه باید حتما ذکر خ ...

هر گاه در سجده واجب قرآن، پیشانی را به قصد سجده بر زمین بگذارد، کافی  است – اگر چه ذکری نگوید – و گفتن ذکر مستحب است؛‌ همچنین رو به قبله بودن و وضو داشتن نیز لازم نیست

هر گاه در سجده واجب قرآن، پیشانی را به قصد سجده بر زمین بگذارد، کافی  است – اگر چه ذکری نگوید – ...

خیلی ممنون گلم خیالم رو راحت کردی 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
برای بچه گوسفندمیبرن چه فرقی باعقیقه داره؟ فقط میدونم گوشت عقیقه رو@مادرپدر بچه نبایدبخورن

سلام بانو عقیقه احکامی داره ک مرجعتون رو بگید براتون بفرستم 

غسل در حالی که یه گوشه هایی از ناخونمون لاک داره...گوشه منظورم خیلی گوشه...که گفتیم بعدا پاک میکنم و یادمون رفت.

میشه با قلب مهربونت یه صلوات برام بفرستی؟آموزش زبان با قیمت مناسب

اگر کسی جنب باشه نجسه؟ 

بعد میگ تیمم بدل از غسل میکنه و نمازشو میخونه درسته ایا؟ بعد قضاشو هم من ندیدم بجا بیاره نیازه ک بجا بیاره یا ن؟ 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
ببخشید این صیغه های روزانه و ساعتی و شبانه از کجا اومده؟!

به هرحال ازدواج موقت هم شرایطی داره مثلا عقد موقت بدون تعیین مهر باطل هستش بیشتر کاربرد ازدواج موقت برای جلوگیری اززنا وجوانایی ک نیاز جنسی دارن ولی ب هردلیلی شرایط ازدواج دایم رو‌ندارن