2777
2789
عنوان

کاربر می می ناز که فوت شده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره

فک کن اگه زنده بودن ترنم الان ده سالش بود طفلی

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
چی

دقیق نمیدونم فک کنم خدافظی کردی گفتی یه مدت برم درس بخونم و حالتو از دنیا همسرم میپرسیدیم

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
اگه منم بمیرم متوجه میشین😔

خدا نکنه گلم انشالله که ۱۰۰ سال زندگی باعزت😍

خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏
😭😭😭😭😭😭😭

می‌دونی از چی ناراحت میشم،همه مسافرای اون پرواز فوت نشدن،حدود بیست ،سی نفر زنده موندن،چی میشد ترنم کوچولو و پدر مادرشم جز نجات یافته ها میشدن  

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
دخترشون اومدن گفتن و عکس قبر مادرشو گذاشت . دختر می می ناز عزیز . حالا اگ داشته باشم تو  ذخیرها ...

لطف کن منم تگ کن

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
دقیق نمیدونم فک کنم خدافظی کردی گفتی یه مدت برم درس بخونم و حالتو از دنیا همسرم میپرسیدیم

ن کنکور که شرایط ندارم. ن اووو و مال خیلی وقته، 🙄🙄🙄🙄

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
خدا رحمتش کنه😢چجوری پیداش کنم تاپیکاشو بخونم😭

صفحه ۲ دوستان تگش کردن

خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏