2777
2789
عنوان

کاربر می می ناز که فوت شده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@مامان_ترنم    نمیدونم ایشون بودن یا ن  @مامان_ترنم35    

هیچکدوم،مال مامان ترنم عکس ترنم کوچولو چهار ماهه رو پروفایلشه هنوز

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
اینا نیستن  @مامان_ترنم41     @مامان_ترنم7    

عدد نداره،من از رو عکسش پیدا میکنم دقیق نمیدونم

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
ارع منم امشب متوجه شدم🥺 میدونی چرا فوت شدن؟؟

فکر کنم سرطان داشتن

دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....!                                   تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!
هیچکدوم،مال مامان ترنم عکس ترنم کوچولو چهار ماهه رو پروفایلشه هنوز

میشه لینک بذاری

خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏
https://s16.picofile.com/file/8422747784/Screenshot_۲۰۲۱۰۱۲۵_۲۳۰۲۲۶_Chrome.jpg

😭😭😭😭😭نمیدونم چی بگم واقعا قلبم درد گرفت

خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏
میشه لینک بذاری

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16965/سالگرد-ازدواجمون-لطفاً-راهنمایی-کنید

منم میدونستم  الان یادم رفت  آخه چندروز پیش تگشون کردم ک دوستان تاپیکشونو ببینن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16965/سالگرد-ازدواجمون-لطفاً-راهنمایی-کنید