دلتنگمممa مدیر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 1243 عنوان خانما امروزموعدم بود پری نشدم هنوز😀😀😀 | مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 77 پست من هربار چن روز جلوانداختم سابقه نداشتم دیرترپری شم چن روزیه ی گرنای توشکمم حس میکنم گاهی کمرددو دلدرد شبیه پری؟؟ 1399/11/07 | 21:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلتنگمممa مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 1243 علایمم عین پریودم بود حتی شدیدتر فکر میکردم هر لحظه شدم مدام میرفتم تو شورتم رو نگاه میکردم ... شکمتم داغ بود.خونریزی لانهگزینی چی
mome عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 25627 شکمتم داغ بود.خونریزی لانهگزینی چی اصلا اثری از لانه گزینی ندیدم اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
لیا_خانوم۲ عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 1072 اگه تست زدی به منم بگو. منم عین تو ام دوروزم عقب انداختم رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّیةً طَیبَةً إِنَّكَ سَمِیعُ الدُّعَاءِ وَزَكَرِیا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنْتَ خَیرُ الْوَارِثِینَوَأَصْلِحْ لِی فِی ذُرِّیَّتِی.۹۹/۷/۲۷ بیبی چکم مثبت شد😍 خدایا با اینکه نینیم سقط شد اما من هیچوقت از رحمتت نا امید نمیشم.۹۹/۱۲/۱۷ بیبی چکم مثبت شد.خدایا شکرت که سوپرایزم کردی خودت برام حفظش کن.