2777
2789
عنوان

خانما امروزموعدم بود پری نشدم هنوز😀😀😀

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحق فاطمه زهرا سالم میادبغلت من خودمم داغ دیدم جلوجشام توزایمانم بچم خفه شد

وااااای خدا صبرت بده. چطوری اخه؟؟::؟

خدای مهربونم خودت پشت و پناه و نگهدار خونوادم و دوتا پسرای عزیزم باش. برا سلامتیشون لطفا یه صلوات بفرستید. یک دنیا ممنونم ازتون
میترسم ازمنفی بودن دیگه خسته شدم

هرماهی بیخیال بودی همون ماه میشه..من یکسال و نیم اقذام هرماه بی بی چک منفی..چسبندکی داشتم چسبندگیم برطرف شد..دیگه از بی بی چک خسته شدم بیخیال شدم ماهی ک نخاستم بگیرم .چون سابقه عقب افتادن همیشه داشتم امید نداشتم ویتاگنوس گرفتم چون پلی کیستیک بودم گفتم اون ماه بخورم ی لحظه گفتم تا ی بی بی چکم بگیرم شانسی زدم هاله افتاد کمرنگ اصلا شوک شدم ب شوهرم گفتم یکی بگیره اونم زدم هاله افتاد تا ازمایش دادم فهمیدم باردارم.ی وقتای میگم اگه ویتاگنوس استفاده میکردم چی میشد و باردارم بودم

انشالله.چجوری تگ کنم

تو بیا تو همین تاپیک بگو خودم سر میزنم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
بی بیچک نزدم اما پری هم نشدم

بزن دیگه

من متظرم😁😁😁

باید شیرینی ش رو واسه م پست کنی😍😍😍😍

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
باشه حتماااا فقط باشه اخه میترسم میگم چن روزدیگم بگذره بعد شاید عقب انداختم

علایم ت میگه مثبته😁😁😁

علائمم چیه؟؟

همین که احساس میکنی میخوای بشی و نمیشی

منم اینطوری بودم

علائمت چی بود اخه من توشکمم انگارداغه😢

علایمم عین پریودم بود

حتی شدیدتر

فکر میکردم هر لحظه شدم

مدام میرفتم تو شورتم رو نگاه میکردم 

میدیدم نشدم

همون روز رفتم آز دادم مثبت بود