2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز مصرف نکردم اصلا خدانکنه

اگه همه ی تست هاتون منفیه فکر میکنم RA نیست و درد مکانیکیه که به خصوص توی مفاصل دست رخ میده و به سن و ژنتیک و یا عفونت و یا فعالیت زیاد مربوطه

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃
اگه همه ی تست هاتون منفیه فکر میکنم RA نیست و درد مکانیکیه که به خصوص توی مفاصل دست رخ میده و به سن ...

کاشکی تنها مفاصل دست بود همه ی مفاصل رو درگیر کرده لگن ران مچ پا کف پا خدا رحم کنه

کاشکی تنها مفاصل دست بود همه ی مفاصل رو درگیر کرده لگن ران مچ پا کف پا خدا رحم کنه

وای عزیزم بخدا منم همینجور بودم از درد مچ پا نمیتکنستم راه برم اصلا ولی بعد مصرف کورتون الان بهترم دوساله مصرف کروتون دارم ۳۰ سالمه

منم اینطوری بودم البته تو سن کم رفتم پیش دکتر مقیمی ارتوپد مشخص شد بخاطر پوکی استخوان و کمبود وینامین د۳ بودش یکم زمان برد خوب شدم ولی همون روزای اول دردام کم شد و بخاطر تیروئید کم کار متاسفانه بعضی وقتا مفاصل و غضروفامم درد میگیره و دکتر کلی کورتون داد و مسکن ولی استفاده نکردم همون ۵ تا قرص های اصلی استفاده کردم دردارو تحمل میکردم تا بمرور زمان کمتر و کمتر شدش برید دکتر چکاپ کامل بشید هورمونی و ویتامین و .... مزاجتونم بلغمی باشه درد مفاصل غیرقابل تحمل میشه 

در زندگیت همراه خوب داشته باشی یعنی خدا باهاته

عزیزم شما روماتیسم داشتین ؟ 

من میخوام به زانوم پی ار پی تزریق کنم نمیدونم پی ار پی برام خوبه یا نه حالا جدا از این سوالم برا روماتیسمتون چی کردین ؟ 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
منم اینطوری بودم البته تو سن کم رفتم پیش دکتر مقیمی ارتوپد مشخص شد بخاطر پوکی استخوان و کمبود وینامی ...

یعنی ممکمه بخاطر تیرویید مفاصل درد کنه ممکنه روماتیسم نباشه ؟ 

شما مفصلا درد داشت یا خود استخونتون 

شما روماتیسم داشتین یا ن 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

سلام عزیزم این مقالات در مورد روماتیسم هست مطالعه کنید تا اطلاعات بیشتری در مرود این بیماری به دست بیارین

https://salamatweb.ir/what-is-rheumatism-way-detect-treat-rheumatism/

https://salamatweb.ir/همه-چیز-روماتیسم-مفصلی/

https://salamatweb.ir/how-does-rheumatism-come-be-herbal-treatment-rheumatism/

یعنی ممکمه بخاطر تیرویید مفاصل درد کنه ممکنه روماتیسم نباشه ؟  شما مفصلا درد داشت یا خود استخو ...

مفصل درد داشتم و استخوان دردم بخاطر پوکی بودش

در زندگیت همراه خوب داشته باشی یعنی خدا باهاته