2777
2789
عنوان

فردا باید سقط کنم یکم دلداری میدین میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 50 پست

قلبش تشکیل نشده بود؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یعنی توی ۹ هفته باز رفتی سونو دادی؟چرا رشد نکرده ناراحت نباش ی زن توی سونوگرافی اومده بود باید ۳۸ هفته اش می بود ۳۲ هفته بود یعنی بچش از ۳۲ هفتگی دیگه رشد نکرده بود خدایا چقدر سخته

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩
تو دیگه چرا

بچه من سالمه

خودم بیماری دارم 

ریسک سالم موندنم کمه من نمی خوایتم سقطش کنم ولی شوهرم نمی زاره

خانمی ۲۶ ساله       عاشق شغلمم   خیلی کمک کردن و تبادل نظر کردن را دوست دارم
بچه من سالمه خودم بیماری دارم  ریسک سالم موندنم کمه من نمی خوایتم سقطش کنم ولی شوهرم نمی زاره

آخی عزیزم خدا بهت شفا بده حرف شوهرتو گوش کن دوست داره که میگه مهم سلامتی توا بعدا دوباره میتونی بچه دار شی

منم تو شش هفته قلبش تشکیل نشد ولی تو نه هفته بود انگار خودش دفع شد

درد نداشتی؟ من الان یکم گرمی جات میخورم تا فردا بدنم آماده باشه، اولین بارداریمه خیلی میترسم 

بزار خودش میفته بدن خودش پسش میزنه بکم هم چیزای گرمی بخور 

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏