2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حواسش به حال خانوادش هست برای ارامششون از لحاظ عاطفی و رفاهی تلاش میکنه

من نمی‌دونم چیکار کنم نامزدم مسئولیت پذیره رفیق باز نیس هیز نیس راز نگه داره ولی بی احترامی می‌کنه اصلا احترام سرش نمیشه با خونوادم لجه حسوده شکاکه بددهنه بی شخصیته طرف خونوادشو میگیره حتی وقتی حق با اونا نباشه متلک میندازه فقط میگه تو عشقت عشق باشه همه جا باهام زندگی میکنی یا فلان چیزو ازم نمیخوای عوض همه چیو درمیان میگن حرف حرف ما چیزی میخره توقع داره تنها بخورم یا اخلاقای دیگه مثلا عصبیه بدقوله نمی‌دونم چیکار کنم😢😢😢

من نمی‌دونم چیکار کنم نامزدم مسئولیت پذیره رفیق باز نیس هیز نیس راز نگه داره ولی بی احترامی می‌کنه ا ...

گلم یکم سیاست لازم داره اگه تونستی با یه مشاور حرف بزن

کاشف دلخوشی های کوچک باش! ^^
 گلم یکم سیاست لازم داره اگه تونستی با یه مشاور حرف بزن

اره باید بریم پیش ی مشاور دعوا کردنی با کسی چاقو درمیاره یا با خودم چند سری دعوا کرده چاقو درآورده ولی پدر و مادرش هرچی میگن میگه شما دروغ میگین یا اصلا نمیتونه ب پدرمادرش چیزی بگه از زندگیش دفاع کنه در مقابل اونا

حواسش به حال خانوادش هست برای ارامششون از لحاظ عاطفی و رفاهی تلاش میکنه

شوهر من هر چی برام میگیره از ترسش از پدرمادرش قایم میکنه یا بدون اجازه ی پدرمادرش نمیتونیم بریم مسافرت یا اینکه وقتی چیزی نیاز دارم میگم میخره برام وقتی قهریم دیگه شارژ نمیگیره برام یا شهریه کلاسمو نمیده یا اینکه ابرومونو بردن ولی میگه چیزی لازم داشتی ب خودم بگو یا جایی خواستی بری خودم دوس دارم ببرمت البته وقتی دعوا میکنیم یا قهر میکنیم میگم بیا دنبالمون نمیاد آیا این مسئولیت پذیری البته وقتی مریض میشم میگه همش فکرم پیش توعه 

2825
2823
2791
2779
2792