2777
2789

چیکارمیکنید؟من یکسری لباس بچگانه پسرونه یکسال و زیر یکسال دارم ک کاملا نو و تمیز هستن میخوام بدم ب کسی ولی توی اطرافم نمیشناسم . اگر مشهد هستین و کسیو سراغ دارید لطفا ی نشونی ازشون ب من بدین ک برسونم بهشون😙

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو

ميدم به كسي 

منتها من مشهد نيستم معرفي كنم 

لطفا به غريبه نا اشنا مستحق بده

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببر بده بهزیستی.ما تو محل زیاد داریم‌ حاج خانومای خیر ک لباسارو جم میکنن میبرن میدن نیازمند

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
بزار دیوار مهربانی من همین کارو میکنم

دیوار مهربانی ک جم کردن از همه جا

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو
ميدم به كسي  منتها من مشهد نيستم معرفي كنم  لطفا به غريبه نا اشنا مستحق بده

مرسی منم دنبال همینم ک کسیو پیدا کنم

ببر بده بهزیستی.ما تو محل زیاد داریم‌ حاج خانومای خیر ک لباسارو جم میکنن میبرن میدن نیازمند

راستش من ب خیریه ها اینطور جاها اعتماد نداشتم هیچ وقت و دوس دارم مستقیم برسون ب دستشون

پارسال ی خانم جوون بود توی ی مسجدی محله دووور کار میکرد بنده خدا حامله هم بود اون موقع کلی بهش لباس نوزادی و ست و اینجور چیزا دادم اونم پسر بود جوجش😅الان دیگ نمیشناسم کسیرو

این نی نی سایتیام....باشه.الان چندساله من جایی ندیدم.فکر کنم فقط یه جاهای محدود مونده.

اره مام توشهرمون چندتا بودن

ولی الان فقط یه دونشون باقی مونده

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی

خلاصه ک مشهدی های عزیزم لطفا اگر میشناسید کسیرو ب من اطلاع بدین 💋