2777
2789

سلاممم

بچها من مدت هاست که عاشق یکی از فامیلام هستم.. یه مدت بهش پیام میدادم.. بعدش هم یه جوری شد میرفتم خونشون بهم درس یاد میداد همش یه جوری غیر مستقیم بهش فهموندم دوستش دارم اما خب دخترم نمیشع یه دفع برم بگم دوستت دارم بچه خوب و اهل دلیه هیچ وقت هیز بازی در نیاورده اهل نمازه البته مذهبی مذهبی نیست حد وسط خب اخرین بار با پروفایلش تو اینستا یه کلیپ عاشقانه  درست کردم براش فرستادم ..( پیاماشو میزارم) بعدش بهم گفت اگه احساسی داری مستقیم بگو شاید به صلاحت نباشه..  من دوستش دارم اما نمیتونم بهش بگم غرور دخترانم چی میشه اون باید پیش قدم شه از این طرف میترسم نگم تا اخرعمر بمونه رو دلم فرصت داشتمو نگفتم... چیکارکنم

دلم میگه بهش بگو دوسش داری عقلم میگه خطتتو عوض کن سعی کن بیخیالش بشی و سعی کنی نبینش شما میگین چیکار کنم؟؟؟؟

نیاز به یه اتفاق جدید دارم که دوباره حس کنم این زندگی ارزش جنگیدن داره و هنوز زیباست..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسکرین؟

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

اسکرین بذار ببینم چیکار میتونم بکنم 😑😑😑

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩